Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el hogy szeretem MSN-en keresztül?
Van egy lány aki nagyon tetszik nekem és elszeretném mondani neki egyenlőre nagyon kedvelem de ebből még lehet én részemről még sokkal több is ha ő is szeretné!
Sajnos keveset találkozunk de MSN-en jókat szoktunk beszélgetni és gondoltam itt leírom neki!
Először valahogy fel kellene vezetni és megkérdezni hogy van-e valaki akivel "kavar" mostanában és utána valahogy szavakba önteni hogy nagyon aranyos lány és egyre jobban kedvelem és vele lenni is jó ha még csak MSN-en keresztül beszélek vele akkor is jó vele.
Ebben kérdek valami tanácsot hogy is mondjam vagy mit is mondjak.
előttem szólónak mondom..
Nekem ez bejött kikényszeríttte, de nem azt a választ reagálást kaptam, mint vártam.. sokkal könynebb és tisztább xD..
Közöld vele, hogy míg csak barátok voltatok nagyon kedvelted, de most úgy érzed annál több kell.
Pozitívan csalódtál meg ilyenek :D
De ha a szemébe nézel és megfelelő hangsúllyal előadod neki SZEMÉLYESEN akkor az többet ér :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!