Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdekes amit írtál!
Ha egy ember azt állította néhány éve,hogy ő Bonaparte Napoleon,őrültnek mondták.
Ha ma azt állítja valaki,hogy Bonaparte Napoleon reinkarnációja, sokan helyeslően bólogatnak,majd együtt elmondanak néhány Hare Krisnát.
ha antidepresszánson és nyugtatón él, emellett betegnek címkézi magát: nem hiszem.
pszichológushoz én is járok.
Fontos kérdés, hogy miért jár orvoshoz(ha általánosítod a kérdést és nem magadra vonatkoztatod).
Nem ismerem a te betegségedet, vagy nevezzük inkább állapotodnak, így arról nem írnék.
Azonban én nem tudnék együtt élni egy dühkezelési problémával szenvedővel, vagy olyannal aki gyorsan és kis dolgokon felhúzza magát, esetlegesen a munkahelyi stresszt otthon vagy rajtam vezetné le.
Valamint a szélsőségeket se vállalnám be pl az önpusztító magatartást(kar-comb vágás, hajtépés stb.). Bár állítólag egy jó kapcsolat kizökkenti ebből az embereket és abbahagyják az önpusztítást, nem szeretnék egy jó kis vita után arra eszmélni, hogy a párom kifordult hússal, vérben ázik :/
ui:ez csak az én saját, egyéni véleményem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!