Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, volt már olyan, hogy összejöttetek egy olyannal, aki semmilyen jelet nem küldött?
Figyelt kérdés
nem konkrétan flegma, vagy érzéketlen lányra gondolok, hanem olyanra, aki nemnagyon adott semmilyen jelet, tehát csak barátnak tartott titeket. De ti mégis végigcsináltátok, és igent mondott. Volt már ilyen?2015. dec. 5. 14:31
1/4 opened paradise válasza:
Nem hiszek a jelekben,nem vagyok kriptográfus,ha valaki akar valamit,akkor nem a másiktól kell várni a csodát.
Mindenesetre,ha még célozgatás se lenne,úgy esélytelen,hogy próbálkozzak.
Mondjuk így se nagyon...
2/4 anonim válasza:
Soha. Az összes eddigivel úgy jöttem össze, hogy félreérthetetlenül éreztette velem, hogy kellek nekik, szó szerint rám nyomultak.
Akik úgy voltak velem, hogy csak barátkoztunk, azok örökre barátok is maradtak.. illetve hát már mindenki össze vissza költözött a világba szerte, szóval még barátok se maradtunk igazából.
3/4 anonim válasza:
Olyan már volt, hogy randi lett egy-egy "semlegesnek" tűnő leányzótól, de kapcsolat sose lett...
27F
4/4 anonim válasza:
Az én kis szívem anó semmilyen jelet nem dobott,határozottan elutasító volt.Lerázott minden közeledésemnél,ellenszenves és hideg volt velem. Elkezdtem sokat viccelődni vele, rafináltan stílust váltottam és nem azt éreztettem vele h akarom őt. Egyszer csak megtört a jég...(köszönöm Istenem!)Most már persze tudom hogy nagyon bejöttem neki csak egy nőcsábásznak tartott és nem akart egy strigula lenni. A hölgy 11 éve a feleségem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!