Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok titeket zavar, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok titeket zavar, ha egy fiúban nincs semmilyen ambíció?

Figyelt kérdés
Mert hát én ilyen vagyok. Nem különösebben izgat a karrier vagy a pénz meg az ilyesmik. Persze járok egyetemre, és elég jól is megy, de nem azért csinálom, h jól keressek, vagy nagy karriert fussak be, hanem csak úgy hobbiból, tetszik a szakom, és úgy elvagyok vele. Sosem voltak nagy céljaim, nagyra törő terveim, mindig beérem azzal ami van, így is elégedett vagyok az életemmel.

2015. okt. 22. 20:05
 1/5 Kurtz Bickle ***** válasza:
80%
"Jó, hogy eszembe jutott; ez is mennyire irritáló: Közhely #835359 - Egy férfinek legyenek céljai és elképzelései, mert az úgy férfias. - Nem, ez önmagában nem férfias; ez csak azt jelenti, hogy elfogult tudsz lenni az élet bizonyos területeivel kapcsolatban. Hasznos dolog, így van, de az, hogy nálam ez még nem következett be megfelelő mértékben, semmit sem von le a férfiasságomból."
2015. okt. 22. 20:10
 2/5 anonim ***** válasza:
69%
Engem zavarna.
2015. okt. 22. 20:10
 3/5 anonim ***** válasza:
83%
Az nem baj, hogy nem vagy sem pénzközpontú, sem karrierista, sőt az sem baj, hogy nem vagy örök elégedetlen típus, szóval ez így önmagában nem zavar. Viszont ha nincsenek hobbijaid, olyan dolgok, amikért lelkesedsz, amik úgy érzed, hogy értelmet adnak az életednek, akkor az zavarna.
2015. okt. 22. 20:15
 4/5 anonim ***** válasza:
53%
Kőzlemény: a kérdés olvasása közben az összes női olvasónak kiszáradt a puncia!
2015. okt. 22. 20:51
 5/5 Sunshinedoll ***** válasza:

Zavar. Hosszú távú kapcsolatban igen. Szexre nem érdekel.

Olyanra gondolok, hogy azért ne vergődjön a nagyvilágban azt se tudva mit akar, az ambíció nem ugyanaz a karrieristával, de azért legyen fogalma arról, hová akar tartani, és azért csináljon is érte valamit.

Ambícióid nemcsak karrier terén lehetnek, hanem család terén is, élmények terén is stb.

2015. okt. 23. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!