Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, titeket zavar ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, titeket zavar ha egy fiú nagyon későn érő típus?

Figyelt kérdés
Én ilyen vagyok, gyerekkoromban nagyon kicsi és vékony voltam, és kamasz korom egy részében is. Azt mondják, h átlagosan 13-14 év körül van az első magömlés, na hát én már majdnem 17 voltam amikor megtörtént. Kb. 16-17 éves koromban hirtelen megnőttem(most 185cm vagyok), illetve elkezdtem edzeni, így súlyban is elértem a megfelelő szintet. A kamaszkorom elég nehéz volt, mert mindig én voltam az osztályban a legkisebb, a legvékonyabb, testi érettség szempontjából nagyon le voltam maradva a többiektől, volt hogy szívattak is emiatt, de mivel én ezekre a szívatásokra nem nagyon reagáltam semmit, így viszonylag hamar megunták, és abbahagyták, de mindenesetre elég zárkózott lett a személyiségem. A lányokkal semmilyen kapcsolatom nem volt kamaszkoromban. Most viszont hogy már felnőttem, azt tapasztalom, hogy sok lánynak bejövök, mert hogy jóképű vagyok, meg most már a testalkatom is jól néz ki, de kellett egy jó pár év, hogy ezt el is higgyem és megjöjjön az önbizalmam, és merjek csajozni. A szüzességemet 20 évesen vesztettem el, utána úgy beindult minden, és egyre lazábban ment a csajozás. Most jelenleg 23 vagyok, de kb. úgy érzem magam, mintha 18 lennék. Most élem ki az elveszett kamaszkoromat, és nem igazán akarok megállapodni egy lány mellett sem még egy jó darabig. Komoly kapcsolatom még nem volt, csak rövidebbek, de nem is igényeltem.

2015. okt. 19. 17:15
 1/2 anonim ***** válasza:
Mi a tököm zavarna ebben? Az zavarna ha ezt előadnád élőben... kit érdekel?? Amíg nem vagy bunkó a lányokkal, nem hitegeted őket, nincs baj. Nincs ráégetve a homlokodra, hogy ennek as rácnak csak 17 évesen volt magömlése...
2015. okt. 19. 17:42
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem a te korodban ezzel nincs baj. Én már a 30-as korosztályt erősítem, ebben a korosztályban már zavarna. :-)
2015. okt. 19. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!