Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nézzetek hülyének, meg problémásnak, de akkor is ez van és zavar. Vélemény? 20L
Figyelt kérdés
A srác, akivel ismerkedem, az elején azt mondta nekem: Szép vagy, nagyon szép vagy. Mostanában meg azt mindig, hogy: jól nézel ki, nagyon jól nézel ki.
A képemhez is azt írta hozzászólásként: Nagyon jól nézel ki.
Mi ez a "bókváltás"? Nem lettem rondább azért... :/
2015. aug. 10. 20:32
3/18 anonim válasza:
"Nézzetek hülyének"
Ez menni fog. :)
4/18 A kérdező kommentje:
Légyszi. :(
2015. aug. 10. 20:34
5/18 anonim válasza:
mintha a nagyon jól nézel ki azt jelentené hogy kapjad be ronda vagy és nem érdekelsz
6/18 anonim válasza:
Nem lenne unalmas ha mindig ugyan azt mondana?
7/18 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy az is pozitív, de más. Normális válaszokat legyetek szívesen. Én sem sértegettem senki.
2015. aug. 10. 20:35
8/18 anonim válasza:
Nem normális kérdésre ne várj normális válaszokat
9/18 anonim válasza:
Naiv vagy, kislány, ez a srác nem akar tőled semmi komolyat, a bókokon kívül beszélget veled másról is?
10/18 anonim válasza:
A 6-os normális választ adott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!