Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nézzetek hülyének, meg problémásnak, de akkor is ez van és zavar. Vélemény? 20L
Figyelt kérdés
A srác, akivel ismerkedem, az elején azt mondta nekem: Szép vagy, nagyon szép vagy. Mostanában meg azt mindig, hogy: jól nézel ki, nagyon jól nézel ki.
A képemhez is azt írta hozzászólásként: Nagyon jól nézel ki.
Mi ez a "bókváltás"? Nem lettem rondább azért... :/
2015. aug. 10. 20:32
11/18 A kérdező kommentje:
Minden másról beszélünk, semmi gond, csak valahogy fura ez a váltás.
2015. aug. 10. 20:42
12/18 anonim válasza:
Örülj neki, hogy nem papagáj módjára ismételgeti mindig ugyanazt. Fő a változatosság, ne parázz már!
:)
13/18 A kérdező kommentje:
Pont az, hogy előbb a szép volt a sláger. :D Egy ideje mg ez. :) De örülök :))
2015. aug. 10. 20:46
14/18 anonim válasza:
Édes Istenem, ne már, tényleg ne... Nagyjából olyan szintű a dolog, mint az, mikor egyszer azt mondom, esik az eső, máskor pedig azt, hogy esős az idő. A lényegen ez semmit nem változtat. Azt kívánom, ez legyen a legnagyobb problémád egész életedben, komolyan mondom.
15/18 anonim válasza:
Szerintem logikus a váltás. Szép vagy. Ez egy általános dolog, te szép vagy számára. Szép az arcod, jó az alakod, szép a szemed, stb. Ez nem változik csak úgy. Az viszont, hogy jól nézel ki, az most van. Nagyon jól nézel ki abban a ruhában! Nagyon jól nézel ki ezzel a sminkkel! Nagyon jól nézel ki azzal a megvilágítással! Nagyon jól nézel ki ezzel a hajjal! Ha minden áron bele akarsz magyarázni valamit, akkor ezt jelenti. "Nagyon jól nézel ki ebben a ruhában" és "Szép vagy ebben a ruhában is, de amúgy is szép vagy igazából, és ezt már mondtam..." Melyik tetszik jobban?
16/18 anonim válasza:
"Szep vagy szep vagy szep kiralyno, mindenutt csodalnak, de a szepseges Hofeherke szazszor szebb tenalad"
17/18 anonim válasza:
Irigylem a problémáid komolyan...
18/18 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy semmiség, nem is komoly jelleggel volt megfogalmazva a kérdés. Köszönöm az érdemleges válaszokat :)
2015. aug. 10. 21:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!