Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti értékelnétek egy ilyen férfit? Nem ismerkedős kérdés. Csak érdekel.
Helyesnek helyes, szabályos arca van előnyös motívumokkal, testalkata férfias, izmos. Öltözködése az alkalomnak megfelelően lehet elegáns, átlag napokon "túrásan sportos" és normális ruhák keveréke. Pl. bakancs, farmer, póló, pulóver, hátizsák.
Szakmára van két mérnöki diplomája. Motorozik, de nem meghatározóan (vagy hogy mondjam). 186 cm magas. Katonásan rövid barna haj, barna szem.
Belsőre gondoskodó, szerető, bújós a kapcsolatban, idegenekkel nem feltétlenül kedves, de aki szimpatikus neki, azzal persze igen. Mentes mindenféle affértól, lenézéstől, gunyorosságtól. Hűséges, becsületes. Most hirtelen ezek jutnak eszembe. De majd még kiegészítem, ha van valami.
Nem szeretnélek megbántani, de mindenkiről lehet olyan leírást adni, ami alapján álomnő/álompasi lesz belőle.
Ahhoz, hogy megmondjam, megfelelnél-e, minimum hosszabb beszélgetésekre, találkozásra lenne szükség.
Én is elmondhatom magamról, hogy:
Alacsony, karcsú, szabályos arcú, hosszú, dús barna hajú lány vagyok. Bár kicsi a mellem, kifejezetten formás, ahogy a fenekem is. Intelligensnek tartom magam, jó a logikám, orvosi diplomám van. Alapvetően kedves vagyok, pozitívan állok az emberekhez, jó a humorom. Nincs káros szenvedélyem, de alkalmanként fogyasztok alkoholt, eljárok bulizni, de nem esem túlzásokba. Becsületes vagyok, jó szándékú és segítőkész.
Hát ennyi jó tulajdonság alapján mégis kinek nem felelnék meg?:D
Ja, hogy közben van egy csomó negatív is, csak azokat nem emelem ki?:)
A leírás nagyon jól hangzik. A magasságod kifejezetten az esetem. :)
Az, hogy gyorsan felkapod a vizet nem túl jó. Én is ilyen vagyok és rosszul szokta viselni a környezetem! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!