Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti értékelnétek egy ilyen férfit? Nem ismerkedős kérdés. Csak érdekel.
Helyesnek helyes, szabályos arca van előnyös motívumokkal, testalkata férfias, izmos. Öltözködése az alkalomnak megfelelően lehet elegáns, átlag napokon "túrásan sportos" és normális ruhák keveréke. Pl. bakancs, farmer, póló, pulóver, hátizsák.
Szakmára van két mérnöki diplomája. Motorozik, de nem meghatározóan (vagy hogy mondjam). 186 cm magas. Katonásan rövid barna haj, barna szem.
Belsőre gondoskodó, szerető, bújós a kapcsolatban, idegenekkel nem feltétlenül kedves, de aki szimpatikus neki, azzal persze igen. Mentes mindenféle affértól, lenézéstől, gunyorosságtól. Hűséges, becsületes. Most hirtelen ezek jutnak eszembe. De majd még kiegészítem, ha van valami.
Én az ilyen típusú pasikért vagyok oda. :D
Bár, az is érdekelne, hogy milyen beszédtémákban mozog otthonosan.
Eddig rendben is van
Na de mi a negativ oldala ? Mert h mindenkinek van rossz oldala ...
Engem is érdekelne mi az árnyoldala.
Az idegenekkel nem feltétlenül kedves rész nekem gyanús. Én se ugrok minden jött-ment nyakába, de nem is kezdek el bunkózni azzal aki nem tett ellenem semmit.
"szabályos arca van előnyös motívumokkal" - melyik indián törzs motívumaival? :-)
Oké, és akkor mondj magadról 10 olyan tulajdonságot, ami nem pozitív, mert fényezni mindenki tudja magát, de hibái mindenkinek vannak, halljuk, neked mik lennének ezek (vagy amiket hibának gondolsz).
Nos, nem vagyok bunkó senkivel, azzal se akit nem kedvelek.
De jöjjenek a negatívumok. Gyorsan felkapom a vizet, de az nem jelent kiabálást azért. Gyorsan le is nyugszom, ha egy szívemhez közel álló személy húzott fel.
Sokszor rosszat várok az embertől, viszont legalább sokszor ér kellemetlen meglepetés.
Gyakran túlgondolok dolgokat, amit mondanak nekem.
Nen tudok egyszerre két dologra figyelni, ha valamire koncentrálok, zavar ha beszélnek hozzám, ilyenkor idegesen el is igyekszem hallgattatni az illetőt, de nem vagyok bunkó. :)
A barátom kb ilyen, csak fekete a haja és nem motorozik - ami jó, nálam a motorozás pl kizáró ok, túl sok motoros ismerősöm ért nagyon csúnya véget, nekem nem hiányzik a napi 25 órás stressz, hogy mikor kenődik fel a párom valamire. :/
A többi viszont tök pozitív.
Az előnyös motívumokról rögtön éreztem hogy helytelen megfogalmazás. :D Azt értettem rajta, hogy pl. "dúsak az ajkaim". Mondták már hogy jó velem csókolózni emiatt. De arányos, nem négeres.
Illetve mikor nő a borosta, látszik hogy az arcom mindkét oldalán van egy-egy forgó. Szóval mintát vet az arcszőrzetem, és erre is mondták már páran, hogy tetszik nekik.
:-D
Na szoval igy teljesebb a kep
Megfelelsz
Randi ma 20:00 kor nyugai ora alatt ?
;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!