Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, én miért nem kellek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, én miért nem kellek nektek?

Figyelt kérdés
Rendes, kedves, odaadó, támogató 27 es srác vagyok, de egyszerűen azt érzem, hogy a kutyának sem kellek? Nem erre van szükségetek? Valaki aki esetleg ki tudna segíteni, akár privátban, meghálálnám neki. Köszi.
2016. aug. 17. 15:19
1 2 3 4 5
 41/41 A kérdező kommentje:

37

Oké. Rendben, elfogadom amit mondasz. A viselkedésem? Összefoglalnám röviden. Idegenekkel szemben tartózkodó, visszahúzódó, hűvös. Ami abból adódik, hogy nem bízom az emberekben, és akárkinek nem fogok megnyílni mert visszaél vele úgy is. Amikor találtam arra érdemes személyt, úgyis megnyíltam. Csak egy személynek nyíltam meg teljesen, a volt barátnőmnek, de ő nagy csalódást okozott nekem, más pasik után érdeklődött amíg még együtt voltunk. Persze kapcsolatunk eleje és közepe rendben volt. De összességében ez is elég volt, hogy még óvatosabbá tegyen az emberekkel szemben. Viselkedésem? Komoly vagyok általában. Akikkel megismerkedem, közelebb kerülnek meg valamennyire megbízom bennük, marhulok, hülyülök, viccelődöm, olykor ironikus, enyhén gúnyos is vagyok. De mind csak jó szándékkal, sosem akarnék senkit megsérteni.

Ezen kívül semmi extrát nem tudnék elmondani a viselkedésemről. Nem tűnök igazából ki nagyon. Nagyobb társaságokban elveszek, nem vesznek észre, én sem rimánkodok, hogy megtegyék. Jellemző rám idegen emberekkel szemben az óvatosság, visszahúzódás, tartózkodás. Ismerősökkel, haverokkal pedig a hülyülés, vagy akár komolyabb beszélgetések is.

2016. aug. 19. 13:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!