Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, én miért nem kellek nektek?
30
Utolsó. Köszi, megfogadom ezt a tanácsod, kerítek valami élvezetes elfoglaltságot és amiben esetleg jó is vagyok.
Lehet, hogy nem elég sok ez az infó amit megadtam magamról, viszont ezek szerintem a legfontosabb emberi tulajdonságok. Ezek teszik emberré, emberivé az embert.
Nem tudom, milyen rossz tulajdonságokkal rendelkezik az a személy aki kedves, rendes, odaadó. Egy kapcsolatban legalábbis.
Nagyon tudok szeretni, ha valakit megszeretek, az számomra annyira erős, intenzív és őszinte érzés, hogy ha elveszítem az illető személyt, én belebetegedem.
Lehet, hogy nem vagyok annyira jó abban, hogy kimutassam az érzéseim, és kételkednek benne az emberek, mivel tény, hogy gátlásos vagyok gyakran, és feszült. Lehet ezt a tulajdonságomat értelmezik úgy, hogy figyelmetlen, magamnak való vagyok és barátságtalan. De hiába magyarázom azt, hogy én nehezen oldódom, sajnos látszólag nem értik meg. És hatalmas szerető szív van bennem, amely széthasad ha elveszít valakit akit szeret.
30-as vagyok.
Ezek alapján hasonló vagy, mint én. :)
Ami rajtam segített: nyelvtanulás, futás, mert könnyű sikerélményt adtak, jók önbizalomtuningnak. Emellett rengeteg olvasás, saját magam szórakoztatására novellák írása, mert ezek kikapcsoltak, és lelkileg feltöltöttek, sokkal kiegyensúlyozottabb lettem :)
Eleinte kicsit nehéz az önbizalom összekaparása, de ha elkezdesz tenni érte, akkor egy idő után már magától megy, úgyhogy ne aggódj :D
35
Nem azt jelenti, hogy igazán fontos volt? Aki simán szakít érzések nélkül az szerinted igazán szeretett?
Mellesleg most arról van szó, hogy nem is válaszolnak, holott megígérték, hogy segítenek. De még mindig én vagyok a hibás, de még mindig az én belső tulajdonságaimmal van a baj ugye?
Én válaszoltam, és neked az nem volt elég. Mégis mit szeretnél? Nem fogja mindenki a buksidat simogatni. Semmi baj a külsőddel, inkább a viselkedésed lehet az, ami taszítja az embereket, meg túlkombinálod a dolgokat.
Én kerülöm a negatív embereket, mert lehúznak. Veszítettem már emiatt ismerőst, és nem bánom, mert én ki akartam mászni a nehéz helyzetből, ő meg jobban örült volna, ha továbbra is siránkozok vele együtt. Én elértem a célom, ő meg még köpködött egy kicsit utánam, hátha meg tud még egy kicsit sértegetni.
A reakcióid, amiért egyesek nem válaszoltak, nem túl pozitív... Lehet, hogy nem itt töltik minden idejüket és még nem is látták! Nem kell mindent olyan véresen komolyan venni.
Szerintem ez tévhit, hogy az átlagos pasi nem kell senkinek. Az én volt férjem olyan ronda volt, hogy az első találkozónál ránézni is alig bírtam, mégis 8 évig voltunk házasok. A legszebb embernek láttam már, amikor megismertem és beleszerettem!
Lehet, nem a megfelelő nőknél próbálkozol. Én se kellenék pl. a fitnessedző pasiknak vagy a bmw kulcsos kopaszoknak. Nem is vágyom ilyenre, mert amúgy sem tetszik és nem is lenne kölcsönös. Tudom, hogy kiknél van esélyem, ott van sikerélményem és ez feldobott a sok korábbi csalódás után.
Ha gondolod, küldj képet, és beszélgethetünk. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!