Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, én miért nem kellek nektek?
Ember, a jó ég áldjon meg, arra nem gondolsz, hogy nem ülnek a gép előtt egész nap?
Egyébként még a legrondább pasinak is összejöhet bármi, mert a lényeg a magabiztosság.
nos, én pl írtam neked, de te nem válaszolsz...
pedig erre csak azt tudom mondani, hogy (a magam nevében nyilatkozva), mivel úgysem ismerjük egymást (és őszinte véleményt vársz), felesleges lenne kertelnem
túl sok infót nem kapunk rólad, de akkor kezdeném annyival az elemzést, amennyit leírtál.
A kor nem mérvadó
támogató: ez alatt mit is értesz pontosan? mert én már találkoztam olyannal aki támogatásnak nevezte azt a fajta görcsös ragaszkodást, h ha kell ha nem, ő mindenben segíteni AKAR a lánynak, ott akar lenni mindig amit csinál, ahol van. ismerni akar mindenkit akit a lány ismer (neki nem is nagyon vannak saját ismerősei rosszabb esetben), sőt a lány bármit csinál, az csak jó lehet, aki kritikával meri illetni a lányt, az jobb ha a sírját ássa.. az ilyen magát támogatónak nevezi (és ezzel vhol rokon az odaadó is), de a valóságban ez vmi olyan amit nem is tudok megnevezni, de szinte azonnal ijesztő és menekülésre késztető, mert mintha meg akarná fojtani a szeretetével(?) a másikat (természetesen ilyenre nőben is akad példa)
24
Bocs, néhánynak írtam, nem válaszoltak, lehet téged pont kihagytalak véletlenül. Hánykor is írtál nekem egész pontosan?
Ezek tök jó dolgok, de ez nagyon kevés infó. Emellett lehet akár millió rossz tulajdonságod is. Az ember személyisége komplexebb annál, mint hogy pár kulcsszóval le lehessen írni.
Amúgy kezdj valami értelmes hobbit, sportot, vagy kreatív dolgot, amiben könnyű a sikerélmény, és sok magabiztosságot ad, rajtam is az segített, mikor a béka feneke alatt volt az önbizalmam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!