Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok, ha a fiú 40 cm-rel magasabb a lánynál?
Figyelt kérdés
2008. szept. 30. 18:19
1/11 anonim válasza:
Hát ha jártok akkor semmi köze nincs hozzáá :) emígy akkor avgy a lány alacsony vagy a fiú magasss :P de sztem nem az a fontos :D
2/11 anonim válasza:
Hát Istenem. Soknak sok, de ez ne legyen semmiképp akadály.
3/11 anonim válasza:
Nem az, még aranyos is lehet! :)
Azzal meg hogy mások mit mondanak, egyáltalán ne törődjetek. "Nem a méret a lényeg"
Különben meg vízszintesen mindenki ugyanakkora :))
4/11 anonim válasza:
Dehogy!!! Pl. Én szeretem a magas pasikat, 100-szor jobb, hogyha magas, minthogy alacsony legyen!!!
5/11 anonim válasza:
a lányok 90%-a a bukik a magas pasikra! főleg ha még van humorod is hozzá meg kedvességed, akkor minden lány téged akar:) én is magas vagyok 2 m :D
6/11 anonim válasza:
Nem sok.Ez nem szokott gond lenni.
7/11 anonim válasza:
Már nem azért, de ha sok lenne, mit csinálnál? Összemennél? :)
Amúgy tényleg nem ez számít, nem gond! :)
8/11 anonim válasza:
Nekem volt pasim, aki 30 cm-rel volt magasabb. Engem picit zavart, de nem mondtam volna le a kapcsolatról csak emiatt..:-)
9/11 anonim válasza:
Nem tudom én 37 centivel vagyok alacsonyabb a barátomnál. Nekem fel se tűnik már, viszont vicces ha meglátom magunkat a kirakatüvegben vagy tükörben. Az lenne fura ha magasabb lennék. Nem gáz, viszont tényleg aranyos tud lenni. legalábbis nekünk azt mondták h az.
10/11 anonim válasza:
Nálunk is ugyanez van :D Én azt tapasztaltam, h vagy viccelődnek vele, vagy "Jaj de aranyosak" :D (18/L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!