Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok ha a fiú 23 centivel magasabb a lánynál? (185 és 162 cm)
Figyelt kérdés
2011. aug. 6. 17:39
1/17 MedveLámaEmber válasza:
Szerintem semmi baj nincs vele. Talán a 69 macerás.
2/17 anonim válasza:
az eu-s szabvány szerint a fiú max 19,5 cm-vel lehet magasabb a lánynál, ha a rendőrök meglátnak megbszhatnak akár 50000 ft-ra is
3/17 A kérdező kommentje:
:D. Viccet félretéve nekem pl mindigis az tetszett, ha a lány kb 15 centivel alacsonyabb a fiunál. Akkor akkor is jól néznek ki egymás mellett, ha a lány 10 centis magassarkút hord. 20-at elejében picit sokalltam, habár :)
2011. aug. 6. 17:43
4/17 anonim válasza:
Nagyjából a párom és köztem is hasonló a különbség, de maximum annyi, hogy zavaró néha, de még mindig jobban örülök mintha én lennék magasabb.
20L
7/17 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem gáz!
Ellenben ha a fiú 1 centivel is alacsonyabb, na az... :S Ha egyforma magasak, már az is necces szerintem :-/
8/17 anonim válasza:
Már azért kizáró ok, mert kisebb-nagyobb ha kisebb mint nagyobb akkor egyenlő:)
Félre-téve: tény ha sokat jártok össze és ha meg kell felelni a társaságnak, akkor nem jó ez a kilógás stb. de amúgy csak a primitív társaság kedvéért nem érdemes ekkora magasság különbséget nézni 162/185 vond ki egymástól és képzelj oda egy elemlámpát elemlápa 5xör akkora
9/17 anonim válasza:
Egyáltalán nem ! Nálunk is így van (:
10/17 anonim válasza:
Pedig sok! És ciki is!
Mindketten találhatnátok magatokhoz illő párt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!