Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanácstalan vagyok. Van értelme valamit is tennem?
Figyelt kérdés
Van egy fiú aki nagyon tetszik. Úgy tűnik/tűnt ez kölcsönös. Szomszédok vagyunk. Ezért szoktunk néha találkozni. Elmegyunk egymás mellett egymás szemébe nézünk hosszan. Visszanéz állandóan ahogy én is. Addig nézzük így egymást míg látjuk egymást. Ez ment egy darabig. Amíg én fogtam magam odaadtam a tel számom. Nem jelentkezett. Azóta kicsit kevesebbet látom sajnos. Mintha megijedt volna. Volt hogy elmentem az ablaka előtt ami nyitva volt és hallottam hogy kinézett utánam. Visszaneztem gyors és behuzta a fejét. Szerintetek próbáljak még esetleg valamit vagy inkább haggyam? Igazából fogalmam sincs most be van tojva tőlem? 28/L#kezdeményezés #lány létemre
2016. aug. 12. 15:13
11/15 anonim válasza:
Voltam belezúgva hasonló pasiba,akivel a normálisnál is jobban kijöttünk és mindig én kerestem.Szerencsére csak fél évet csesztem el rá az életemből,nem többet.Javaslom,te ennyit se pazarolj rá.
12/15 anonim válasza:
Ő nem is tudja, hogy barátot keresel, nem kapcsolatot. Akkor lehet, itt a probléma. A telefonszámmal azt üzented, hogy kapcsolatot keresel benne, vele.
13/15 A kérdező kommentje:
Utolsó. ..igazad van. Lehet ezzel megijesztettem. Igazából tényleg csak megismerni szeretném,amit nem mondtam. Aztán majd alakul mi lesz.De igazából egyenlőre komolyat semmiképp 😆😊
2016. aug. 13. 14:29
14/15 A kérdező kommentje:
Egyébként ha lenne egy kis esze rákérdezett volna ,hogy mit is akarok tőle 😕
2016. aug. 13. 14:48
15/15 A kérdező kommentje:
Nah gyerekek...ismét odamentem hozzá. Megmondtam neki ,hogy csak ismerkedni szeretnék. Meg hogy elég hülyén jött ki hogy nem mondtam neki semmit. Azt mondta meg van még a számom,de van barátnője. Ha nem lenne barátnője írt volna.... igazából szerintem kamu...nincs neki senkije. Szóval okosabb lettem 😂😃
2016. szept. 10. 10:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!