Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Facebook-os ismerkedésnek van értelme? (Többi lent)
Első vagyok. Én nagyon messze lakom tőle, 430 km pontosan. Előtte is ismerem már mielőtt összejöttem volna vele, de ő írt rám facebookon. Egy rocker csoportban látott meg és onnan kezdődött a dolog. Amúgy viszonylag gyorsan költöztünk össze és gyorsan vége is lett. Amúgy én vagyok a lány. Szerintem mindenképp megér egy próbát :)
22/L
Most egy próbát megér.
De a nők nem szeretnek Facebookon ismerkedni, max akkor ha nagyon jol nézel ki, máskülönben leraznak, hogy ez nem társkereső oldal, vagy vissza sem írnak. Van egy kivétel amit pl az elozo lany is irt, ez a közös szubkultúra. Pl azonos zene szeretete, turazos-kirándulós tipusú lanyok, motoros csajok stb. De pl mindkettőtöknek van macskája azzal nem nagyon fog menni az ismerkedés.
először is köszönöm a válaszokat!
persze én is így vagyok vele, egy próbát megér. de nagyon utálom az online beszélgetéseket. a lányról semmit nem tudok valahogy az ismerőseim között találtam. most érettségizett. aztán lehet hogy van palija. azért megpróbálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!