Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Vajon tényleg van értelme az...

Vajon tényleg van értelme az internetes ismerkedésnek?

Figyelt kérdés

Olykor lehet arról olvasni, hogy néhányan interneten találták meg a nagy szerelmet, házasság, gyerek, minden. Viszont úgy tapasztalom, még mindig sokkal több csalódott ember (de legfőképpen férfi) létezik. Ha az arányokat nézném különböző fórumokon, problémamegoldó oldalakon stb. a hozzászólásokból, leírásokból, tapasztalatokból, azt látom, hogy azoknak az aránya, akiknek sikerült párkapcsolatot megvalósítani internetes ismerkedésből, nem több 1-2%-nál. Száz hozzászólásból, blogbejegyzésből, kommentből stb. talán ha 2-3 sikerrel végződő sztorit látok.

Amikor olvasok egy-két olyan véleményt, hogy nekik sikerült és boldogok, folyton azt látom, hogy ezek a hozzászólások teljesen úgy állítják be az ismerkedést, mintha az 100%-os sikerességgel működne minden esetben. Egyszóval a boldog lelkesítő tábor részéről kissé el van túlozva, fel van turbózva ez az egész, hogy a netes ismerkedés bizony mennyire sikeres.

Szerintem egyáltalán nem az. Ferdítésnek, eltúlzásnak gondolom azt, hogy néhányuknak sikerül (tehát a tapasztalataim szerint a netezők durván 1-2%-ának), s ezek az emberek úgy gondolják, hogy mindenkinek pont így sikerülne becsajozni, bepasizni. Erős túlzásnak gondolom! Valójában bosszantó némileg az is, hogy ezek az emberek mindenkit arra biztatnak, hogy bátran vállalják be a netes ismerkedést, mert sokan a racionalitást maguk mellé állítva tényleg így tesznek, és az esetek túlnyomó többségében hatalmas pofára esés lesz belőle. Elsősorban a lányok döntenek arról, a lányok kezébe van adva a kulcs, hogy érdemes folytatni, vagy sem, s ezt sem találom túlságosan fair dolognak.

Szóval szerintetek van ennek az ismerkedési ceremóniának értelme?

2014. okt. 21. 12:33
 1/9 anonim ***** válasza:
Bár tesóm is az interneten "találta " meg a jelenlegi barátnőjét, de én se hiszek benne hogy ez mindenkinek sikerül! Nagyon nehéz és ritka olyan lányt találni aki meg is marad!
2014. okt. 21. 12:42
 2/9 anonim válasza:
Tapasztalatom szerint sem nagyon sikeres.A valós párkeresèst nem pótolja egyáltalán.Hiába szimpatikusak egymásnak a felek ès tök szuperül elbeszèlgetnek.De ha nem jön be az ahogy kinèz a másik...bukott a dolog. :/ 43/N
2014. okt. 21. 12:46
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerintem az átlagnál jobb külsejű pasiknak jó esélyük van neten ismerkedni, ők akár sikeresnek is nevezhetik magukat. Akik nem néznek ki az átlanál jobban, azokat legtöbbször még válaszra sem méltatják a csajok. Persze előfordulhat nagy ritkán kivétel, de az esetek többségében ez a helyzet. Mondjuk az is lényeges, hogy az ember a saját kategóriájának megfelelő lányoknál kezdeményezzen. Ne kergessen hiú ábrándokat oly módon, hogy a bombacsajoknál próbálkozik, amikor ő maga egy lúzer...
2014. okt. 21. 12:48
 4/9 anonim ***** válasza:

5 éve kapcsolatban :D Sikertörténet :D Decemberben esküvő :D

Szóval működik, csak keresni kell.

7 hónapot voltam fent, mire regisztrált. Utána 2 hónapig csak ott beszéltünk. majd a személyes találkozó jött.

Türelem, türelem és még több türelem kellett, de megérte.

2014. okt. 21. 12:54
 5/9 Kurtz Bickle ***** válasza:
100%
Szerintem az internetes ismerkedés tökéletes arra, hogy megalapozzon egy-egy találkozást, randit, illetve általa olyan emberek is megismerhetik egymást, akik a "való" életben sosem futottak volna össze. Szerintem jó dolog.
2014. okt. 21. 12:54
 6/9 anonim válasza:

4 és fél éve vagyunk együtt a párommal, neten ismertük meg egymást. :)

21/L

2014. okt. 21. 13:05
 7/9 anonim ***** válasza:

2-essel érték egyet

puszi neki

21N

2014. okt. 21. 13:07
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ez úgy 8 éve könnyebben ment az interneten,de ma már mégjobban elfajzott a világ és sokkal több beteg ember van a neten,amit nehezebb kiszűrni!Aztán a sok kiábrándulás után már nincs türelme hozzá az embernek, hogy újra regisztráljon vagy teszem azt hónapokat várjon,míg regisztrál valami normális.
2014. okt. 21. 14:02
 9/9 anonim ***** válasza:

Hosszú keresgélés után, rám is rám talált a szerelem, ami neten kezdődött. Egy közösségi oldalon írt rám a jelenlegi párom. Sajnos 200 km van közöttünk, de megoldjuk ezt a helyzetet.

Már 1 éve és 7 hónapja együtt vagyunk nagyon boldogan. :)

Kérdésedre válaszolva, igen, van értelme, de ha esetleg egy adott személynél nem jön össze a dolog, akkor se csüggedj, menj tovább, keress, kutass, mindig legyen benned remény, viszont azért az utcákon járj nyitott szemmel, hátha ott előbb sikerül megtalálnod az megfelelő társat! :)

Sok sikert! :)

2014. okt. 21. 14:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!