Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érzi a lány randi után, hogy nem érdeklem őt?
netes megismerkedés, ő írt rám (!) először. Sokat beszélgettünk, még ő is hozta fel a strandos találkozó lehetőségét.
Igazából az első perctől nem tűnt olyan hú de nagyon feldobottnak, de jól éreztük magunkat. Igazából alig kereste a szemkontaktust, gyakran nézett a távolba, gondolkodva, mintha "nem itt lenne". Mindenesetre sok dolgot engedett, engedte hogy bekenjem hátulról, hogy a derekán aludjak, hogy vizben felkapjam, megpörgessem.
Viszont azt mondta, nem kérdeztem túl sok dolgot. Mintha nem rá lettem volna kíváncsi.... érti hogy nem vagyok egy beszédes ember, de ez így nekem akkoris furcsa. Szimpatikus vagyok neki és aranyos, de nem fogtam meg. Nincs elragadtatva.
Azért ad még lehetőséget, de nem tudom miért van ez most igy. Amúgy tényleg inkább a tettek embere vagyok, mint a szavaké, de én igenis kérdezgettem, beszéltem vele, már ahogy két "idegen" tud. Mit csináljak még?
két ember kell egy párkapcsolathoz. jelenleg olyan, mintha kettőtök közül egyik sem akarná... :D így teljesen lehetetlenség bármire is jutni :D
talán érdemes lenne kis alkoholt vinni a dologba, hogy feloldódjatok :)
humor, és nyitott kérdések fontosak (nem 1 szóval megválaszolható,kifejtős)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!