Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt a lány?
Figyelt kérdés
Van egy lány akivel beszélgetek már egy ideje és nyomul is rám meg minden, de amikor elhívtam randizni azt mondta hogy ő nem tudja viszonozni az érzéseimet és csak barát akar lenni. Most kéreti magát szerintetek?2016. aug. 8. 19:58
1/4 anonim válasza:
1) nem akarja, hogy könnyen kaphatónak gondold vagy 2) tényleg csak barát akar lenni és nem akar hitegetni... Szerintem az utóbbi verzió inkább.
2/4 anonim válasza:
lehet bejosz neki, de nem akar komoly kapcsolatot. Lanyok is vannak igy nem csak a pasik.
3/4 anonim válasza:
Ha azt írta, hogy csak barát akar lenni, akkor nagyon kedvel, élvezi a veled való beszélgetést, de nem vonzódik hozzád, nem akar veled kapcsolatot, nem "úgy" tekint rád, hanem haverilag. Legalábbis ha magamból indulok ki, mert én ebben az esetben írom le őszintén, hogy csak barát akarok lenni. Ha valaki bejön és kapcsolatot is szeretnék/el tudnék képzelni, akkor nem kéretném magam a randizás kapcsán. Odaadni nyilván nem adnám oda magam rögtön (főleg szűzként), de randizni elmennék, nem írkálnám fölöslegesen, hogy a barátja akarok csak lenni.
20/L
4/4 anonim válasza:
Biztos,hogy nyomult és nem csak te beszélted be magadnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!