Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire jogos, hogy nálam az olyan lány aki iphone-al fotózza magát a tükörben egyből ki van lőve? 22/F
Figyelt kérdés
2016. aug. 8. 18:09
1/20 anonim válasza:
Ez a te feltétel rendszered. Másé másmilyen.
2/20 anonim válasza:
A te dolgod, azt csinálsz, amit akarsz!
De ehhez miért kell kikérni mások véleményét?
Én azt mondom, hogy nem jogos! Akkor most megváltoztatod a saját véleményedet?
4/20 anonim válasza:
nálam már az is felejtős, akinek bármilyen apple terméke van.
5/20 anonim válasza:
Nem csodálom. Én is undorodom az ilyen emberektől aki iphone-nal nagyképűsködik. Kiábrándító. Lány vagyok.
6/20 anonim válasza:
Előző vagyok. 4-essel teljesen egyetértek és a kérdezővel.
7/20 Titusztitusz válasza:
Miért baj az,ha valaki tükörböl fényképezi magát? Most csak gondolj már bele abba,ha mondjuk MEZTELEN KÉPEKET akarna küldeni magárol neked...Az ILYESMI képeket pl.hogyan készítse akkor? Kérje meg az anyukáját,vagy a barátnőjét,(Esetleg a férjét...)hogy fényképezze már le meztelenül? Vagy mit csináljon szegény nő ilyen esetben pl.?
8/20 anonim válasza:
Nálam már azok is egyből ki vannak lőve, akik bármivel fotóznak a tükörben. Annyira proli dolog, hogy nem igaz.
9/20 anonim válasza:
Ájfossa van a szerencsétlennek de nincs aki lefotózza :'( :'( :'( jogos!
10/20 A kérdező kommentje:
#7 Szerinted ha nálam sima iphoneos képek a határ, akkor a meztelen képek hol helyezkedhetnek el az erkölcsi rendszeremben? :DD
Mellesleg nekem is iphoneom van, csak nem mutogatom, nem azért vásároltam, vettem rá olyan tokot, ami hátulról teljesen eltakarja. Akik meg fényképezik magukat vele, a logónak feltétlen látszania kell, mert a szaros telefon a legnagyobb értékük az életben, amiért a szüleik dolgoztak meg.
2016. aug. 8. 19:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!