Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire jogos, hogy nálam az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire jogos, hogy nálam az olyan lány aki iphone-al fotózza magát a tükörben egyből ki van lőve? 22/F

Figyelt kérdés
2016. aug. 8. 18:09
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
61%
Ha normális nőt akarsz,jogos
2016. aug. 8. 19:42
 12/20 anonim ***** válasza:
Őszintén szólva elég cikinek tartom, hogy valakinél ez az apró hülyeség ilyen mérvadó tud lenni, de persze nyilván úgy szelektálsz, ahogy akarsz.
2016. aug. 8. 20:07
 13/20 A kérdező kommentje:
#12 Ha te is így nevelkedtél, vagy az összes barátod ezt csinálja, megértem hogy nem értesz engem.
2016. aug. 8. 20:18
 14/20 anonim ***** válasza:
31%
Azt nem érted, hogy pont ugyanaz vagy, mint ők, csak a másik véglet.
2016. aug. 8. 21:11
 15/20 anonim ***** válasza:
Melyik másik véglet? Aki normális? Nem mindenkinek lételeme a magamutogatás.
2016. aug. 8. 21:24
 16/20 A kérdező kommentje:
Akkor lennék a másik véglet, a elvből nem vennék olyan telefont, csak amelyikkel telefonálni lehet (mert ha az a neve akkor arra találták ki, bármi más funkció értelmetlen és felesleges), mégha ezzel a hétköznapi életemet meg is nehezítem.
2016. aug. 8. 21:54
 17/20 anonim ***** válasza:
De igen, végletes vagy, kérdező. Elvárod a belső értékeket, te pedig egy apróság alapján ítélsz. Én pl nyelvtannáci vagyok, de sok jó embert ismerek és szeretek, aki nem hibátlanul ír. Sőt, tetszett már ilyen nő is. Fontos persze ez a dolog számomra, de ha látom, hogy valaki jó ember, akkor egy ilyen pici hibát tudok tolerálni.
2016. aug. 8. 22:28
 18/20 A kérdező kommentje:
#17 Figyelj, biztos hogy van kivétel, viszont én még nem találkoztam élőben olyannal, aki ennek ellenére rácáfolt volna saját magára. Mondjuk az is közrejátszhat, hogy messze kerülöm az ilyen embereket, a barátaim között sincs hasonló. Néha instagramon böngészek és szomorkodom el tőlük.
2016. aug. 8. 23:00
 19/20 anonim ***** válasza:
Létezik önkioldó is! ;)
2016. aug. 9. 09:08
 20/20 anonim ***** válasza:

Amúgy mi értelme volt kiírni a kérdést? Nem úgy tűnik, mintha tényleg mardosna belül a kétely, hogy helyes-e ilyenek alapján szelektálod, sőt, leállsz vitázni azokkal, akik nem értenek veled egyet.

Vagy csak össze akartad csődíteni a népet, hogy együtt röhögjetek az iPhone-nal selfiezőkön?

2016. aug. 9. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!