Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A nők miért nem tudnak embersé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért nem tudnak emberségesen szakítani?

Figyelt kérdés

Miért van az, hogy náluk az, hogy kimondják a szakítást, egyenlő azzal, hogy minden kapcsolatot megszakítanak a volt párjukkal, soha többé fel nem hívják, meg nem kérdezik hogy van, totálisan kitörlik az emlékezetükből azt a személyt akit valamikor állítólag szerettek.

Ezzel szemben én azt vallom, hogy utána nem kell úgy tenni, mintha soha nem is találkoztunk volna, nem kell törölni a személy a memóriából, vissza szabad emlékezni a szépre és fel is szabad és kell is hívni időnként megkérdezni hogy van, miként alakul az élete stb. Csak sajnos azt vettem észre, hogy az én exeimmel ez nem működik, nagyon rossz néven veszik azt, hogy keresem őket, megkérdezem hogy vannak.

2016. aug. 11. 14:10
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Ha te rakod ki és felhívod, h szia muzu hogy vagy? Akkor lehet, hogy reményeket táplálsz benne, hogy még visszakaphat téged.

Ha meg engem kiraknak, akkor nem igénylem, hogy felhívjon...tök fura is lett volna. Az egyik exem az exe miatt szakított velem, újra összejöttek. Hát nem is tudom, mit szültam volna, ha ezek után felhív és megkérdezi mizu van.

Én sem törlöm őket FB-ről meg sehonnan, meg ha találkozunk az utcán, akkor köszönünk, van, akivel beszélek is pár szót.

De nem ez az általános.

Döntő többsége a kapcsolatoknak nem közös megegyezéssel megy szét, hanem az egyik fél szakít a másikkal. És szerintem is ilyenkor tök kellemetlen lehet a dolog, ha egyik hívogatja a másikat.

2016. aug. 11. 16:25
 22/22 anonim ***** válasza:
57%

Nos ha szakítottak veled, akkor gondoldom olyat tettél amivel megbántottad őket. Jó hogy azok után nem kiváncsiak rád. Persze gondolom ez eszedbe sem jut... Ha meg te szakítottál velük, akkor meg az fáj nekik, azért nem akarnak látni.

Amúgy meg igaza van a többieknek, ha nem barátkozok valakivel, és hivatalos oka sincs az ismeretségünknek, akkor miért tennének érte bármi erőfeszítést? Nem érdekli őket, hogy hogy vagy. Miért tennének plusz munkát abba, hogy hívogatnak, meg minden? Ahhoz, hogy a szépre emlékezzen, nem kell felhívnia félévente.

2016. aug. 11. 19:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!