Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy ferfi aki udvarol sose vesz ajandekot, szakitani kell?
Miert ? Az normalis dolog hogy sose jut eszebe egy csokor virag vagy egy parfum? Mik vagyunk haverek ?
Csak labat szettenni az fontos ?
nem biztos,hogy ő azt gondolja,hogy ez fontos
lehet az érzelmeket előbbre helyezi,mint az ajándékokat
vagy az is lehet,hogy óriási dolog a szemében ajándékot adni és még vár
de te nem érzed,hogy érez ő irányodban,hogy ajándékot vársz az érzelmei alátámasztására??
A magánakvaló ferfi ezt sose akarja megerteni .
En azt nem ertem h miert pont ök irnak , sajat maguknak is hazudnak. En nem az ök valaszukat varom
Értem én hogy fáj, hogy nem kaptál egy szál vörös rózsát, de mi ez a virágcsokor, meg főleg parfüm mizéria? Már sokszor olvastam sok kérdésnél olyan választ, hogy hagyd ott, hogy a másik ne egy idiótával legyen, és most először én is csak ezt tudom mondani. Hagyd ott, szegény, találhat valaki normálisat helyetted.
Valami apróság, csoki, virágszál, oké, ha ilyet vársz és nem kapsz, az érthető. Lehet, hogy nem ilyen a beállítottsága, ebben az esetben egyszerűen csak mondd meg, hogy ez zavar. Mindig meg kell mondani, ami zavar. Meg kell beszélni a dilemmákat.
De hogy parfüm, főleg 4 hónap randi után? És még csak nem is jártok, udvarlást írtál. A szexet meg hogy kevered ide? Elméletileg nem valamiért cserébe feküdtél le vele, hanem mert megkívántad. Ha nem így van, az szajhaság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!