Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy ferfi aki udvarol sose...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy ferfi aki udvarol sose vesz ajandekot, szakitani kell?

Figyelt kérdés
Azaz 4 honap udvarlas alatt egy 43 eves ferfi aki dolgozik nem vesz ajandekot , gondolom nem erdemes kerdezni h miert nem teszi hanem szakitani kell .

2016. jún. 11. 00:50
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
80%
Lol... xD tudod mit? Igen! Mármint miatta. Jobban jár, ha szakítasz vele...
2016. jún. 11. 00:51
 2/21 A kérdező kommentje:

Miert ? Az normalis dolog hogy sose jut eszebe egy csokor virag vagy egy parfum? Mik vagyunk haverek ?

Csak labat szettenni az fontos ?

2016. jún. 11. 00:53
 3/21 A kérdező kommentje:
Nem akarok 12 evesekkel vitazni akiknek anyukaja osztja be a penzet es erthetöen duhiti öket a kerdes hanem erett emberek valaszat varom
2016. jún. 11. 00:58
 4/21 anonim ***** válasza:
96%
Ne haragudj már, de én nőként nem értem egyszerűen ezt a felfogást. Miért kéne neked ajándékot vegyen, de most komolyan??! Ha vesz egy csokor virágot meg parfümöt akkor szerinted erősebb lesz a szerelem köztetek és biztos jobban szeret? Nem ebben kéne mérni a dolgokat, ha te képes vagy szakítani ennyi miatt, akkor tedd is ezt, legalább a pasinak lesz esélye normális nőre, aki ajándék nélkül is szereti. Ha azt mondod 4 éve vagytok együtt akkor megertenem a bajod, mert mondjuk szülinapra evidens lenne venni valamit, de 4 hónap és már ezen megy a hiszti... Te talán vettél neki valamit úgy mellékesen? Mert tudod ez oda-vissza működik, nem csak egyirányú a dolog.
2016. jún. 11. 01:00
 5/21 RRR ***** válasza:

nem biztos,hogy ő azt gondolja,hogy ez fontos

lehet az érzelmeket előbbre helyezi,mint az ajándékokat

vagy az is lehet,hogy óriási dolog a szemében ajándékot adni és még vár

de te nem érzed,hogy érez ő irányodban,hogy ajándékot vársz az érzelmei alátámasztására??

2016. jún. 11. 01:03
 6/21 anonim ***** válasza:
58%
Az ajándékozás is egy szeretetnyelv és egy csokor virágba nem halt volna bele.
2016. jún. 11. 01:09
 7/21 anonim ***** válasza:
Könnyen meglehet, hogy ő nem így gondolja. Lehet számára nem egy csokor virágon fog múlni a dolog és nem ezzel akarja alátámasztani az érzéseit. Én nem értettem tényleg soha, hogy sok nő miért várja el az ajándékokat és van vérig sértve, ha ezt bizonyos időközönként nen kapja meg.
2016. jún. 11. 01:15
 8/21 A kérdező kommentje:

A magánakvaló ferfi ezt sose akarja megerteni .

En azt nem ertem h miert pont ök irnak , sajat maguknak is hazudnak. En nem az ök valaszukat varom

2016. jún. 11. 01:31
 9/21 anonim ***** válasza:
88%

Értem én hogy fáj, hogy nem kaptál egy szál vörös rózsát, de mi ez a virágcsokor, meg főleg parfüm mizéria? Már sokszor olvastam sok kérdésnél olyan választ, hogy hagyd ott, hogy a másik ne egy idiótával legyen, és most először én is csak ezt tudom mondani. Hagyd ott, szegény, találhat valaki normálisat helyetted.

Valami apróság, csoki, virágszál, oké, ha ilyet vársz és nem kapsz, az érthető. Lehet, hogy nem ilyen a beállítottsága, ebben az esetben egyszerűen csak mondd meg, hogy ez zavar. Mindig meg kell mondani, ami zavar. Meg kell beszélni a dilemmákat.

De hogy parfüm, főleg 4 hónap randi után? És még csak nem is jártok, udvarlást írtál. A szexet meg hogy kevered ide? Elméletileg nem valamiért cserébe feküdtél le vele, hanem mert megkívántad. Ha nem így van, az szajhaság.

2016. jún. 11. 01:55
 10/21 anonim ***** válasza:
80%
Miért olyan fontos az ajándék? Nekem többet jelent az együtt töltött idő és ha őszintén azt mondja, szeretlek. Persze, jól esik, ha kapok valamit, de nem elvárás...a 9 hónap alatt eddig egyszer kaptam virágot, most nekem is szakítanom kéne a párommal? Pedig dolgozik :O Jézusom...
2016. jún. 11. 02:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!