Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, miért várjátok el, hogy a pasitok vegyen ajándékot valentinó napra, születésnapra?
Neked igen.
Másnak nem.
Illik alkalmazkodni a párodhoz, és ha szerinte ezt fontos megtartani, akkor vágj hozzá jó képet. A te szülinapodról te döntesz, majd azt nem ünneplitek, és nem kapsz semmit.
Vagy neked azért jól esik, ha kapsz valami figyelmességet, meglep valamivel?
Csak a magam nevében tudok beszélni: azért, mert egy minimális figyelmesség számomra sokat jelent. Nem kell egyáltalán drága ajándék, de gondoljon rám az illető, legyen benne min. annyi nyitottság és odaadás, mint bennem, ezen a téren. Szinte minden közeli ismerősömet, rokonomat felköszöntöm (ezt mindenki megérdemli), nemhogy a páromat.
Számomra is vannak dolgok, amelyek nem fontosak, de tudom, hogy a páromnak sokat jelentenek, igyekszem mégis megtenni, nem pedig bunkón azt mondani: "Áhh, nekem ezek a dátumokat, ünnepek, köszöntések soha nem voltak fontosak amúgysem".
Én itt inkább arra gondolok, hogy a férfi elhalmozza mindenféle drága ajándékkal, autó, luxushétvége stb.
A nőtől meg nem kap semmit, sőt el is várja, hogy így elhalmozza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!