Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy ferfi aki udvarol sose vesz ajandekot, szakitani kell?
A szeretet vagy nevezzuk barhogy , anyagiakban is megmutatkozik .
A gyerekem is kap ajandekot mert szeretem , es nem jar lyukas cipöben hasonlo okokbol .
Mind mondhatnam valakinek h szeretem ha ez csak szavakban mutatkozik meg
Kedves kérdező!
Mennyi most nálad egy aktus? Seggbe mehet? Óvszer nélkül mehet? Orált vállalsz?
En is szeretek ajandekot kapni, de nem kaptam. Vittem neki ajandekot. Nehany ajandek utan en is kaptam. Ez egy diplomatikus modja.
N
Érdekes dolgok ezek,hogy ha egy pasi ö n ként költ sokat egy nőre,az nem baj,az a szeretet jele,de ha egy nő ennek a tizedét is elvárná,akkor már pénzéhes.Amelyik pasi szereti a nőt,legtöbb esetben vesz neki valamit,hogy a nő örüljön.Sokan első radira is visznek egy szál virágot.Nem kell csodálkozni,hogy valakinek rosszul esik,ha semmit nem kap.
Idáig akiktől nem kaptam semmit,azok nem is szerettek. (Másban is megmutatkozott.)
Amúgy viszonozni szoktam az ilyesmit,de elejében a pasinak illene először ajándékozni.Ha nincs viszonzás,csak elvárás,az más téma,de azt látva,hogy mások miket kapnak a szerelmüktől,elég rosszul eshet,hogy valakinek egy csokor virág nem jut eszébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!