Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Megnézte de nem ír vissza,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megnézte de nem ír vissza, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van egy lány akivel nem rég ismerkedtem meg, tegnap írtam neki és vissza is írt pár perc múlva, kicsit beszélgettünk de aztán az utolsó üzenetet megnézte és lelépett.Aztán nem volt fent egész nap egészen máig de nem válaszolt.Gondolom lehet hogy elfoglalt vagy esetleg nincs ideje vagy csak szimplán leszar :DD bár amikor megismerkedtünk nem igazán tűnt olyan visszautasítónak :)...az lenne a kérdésem hogy ha még nem ír pár napig az bunkóság lenne ha írnék neki újra? nem akarom hogy taplónak nézzen :D

2016. aug. 10. 18:09
1 2
 11/12 anonim válasza:
100%

Ha nem ir vissza valoszinu mar nem erdekled nem szeret

A folytonos kifogasokat pedig ne hidd el neki csajszi!!

Varj 1-2napot ha nem ir akkor engedd el a dolgot

2019. dec. 22. 16:00
 12/12 anonim válasza:
100%
tudom 5 éve volt, de érdekel a végkifejlett mi lett a lányal?
2023. ápr. 2. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!