Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kezdődő kapcsolat. Ha nem ír vissza a pasi, pedig megnézte az üzenetet, akkor teremtsem le, vagy szimplán ne írjak neki?
Figyelt kérdés
2012. jún. 3. 00:36
2/8 anonim válasza:
Ha folytatni akarod a kapcsolatot, akkor a második
3/8 anonim válasza:
Ne puncsoljál. Ha akar valamit keres.
4/8 anonim válasza:
Van amikor még este vagy munka közben megnézek egy üzenetet, de válaszolni már nincs időm. Vagy nem akarok összecsapott választ írni.
5/8 anonim válasza:
valószínű kiváncsi volt hogy írtál e de nincs ideje válaszolni vagy át akarja gondolni mit ír...várj..ha 2 nap után sem ír akkor rákérdezhetsz h mivan :D
6/8 anonim válasza:
honnan tudod, hogy elolvasta?
ha azt mondod, hogy facebook, akkor megsúgom, hogy az nagyon rosszul működik.
egyébként nekem nem tetszenek ezek a tudom, hogy a másik mikor olvasott funkciók.
7/8 A kérdező kommentje:
az működik...a másik,hogy képeket lájkolgat,nekem meg nem ír...
2012. jún. 3. 10:59
8/8 A kérdező kommentje:
na és miután írt mintha minden rendben lenne?
2012. jún. 4. 10:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!