Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Most mondjam el neki, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mondjam el neki, hogy mit érzek?

Figyelt kérdés
van egy lány kb 2.5 hónapja ismerjük egymást 2szer taliztunk mindkettön jól érezte magát.Ma msn-en rossz kedve volt épp az anyjával vitatkozott erre mondtam egy elég szar poént amivel megbántottam:S elköszönéskor csak sziát irt puszit meg a többit nem irta.Szerintetek elmondjam neki most, hogy szeretem és csak ö kell nekem meg, hogy nem gondoltam komolyan? vagy mit tegyek?
2010. ápr. 18. 20:53
 1/5 anonim ***** válasza:

"sunáználak"

szerencséd van még felis viditod

2010. ápr. 18. 20:59
 2/5 anonim ***** válasza:
Ne rágódj ezen, ha akar valamit a csaj, úgyis abbahagyja a durcáskodást. Ha nem, akkor meg találhatsz értelmesebbet.
2010. ápr. 18. 21:07
 3/5 anonim ***** válasza:

Istenem, hogy a csajok, milyen sértődékenyek. Úgy örülök, hogy nem vagyok ilyen. Hagyd a fenébe, ha baja van, azt ne másra vetítse ki. Ha megbékél, akkor hajrá fuss neki és add ki magadból, hogy szereted, ha meg nem békél meg, mondom hagyd a fenébe. Nem éri meg.

L/17

2010. ápr. 18. 21:46
 4/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat:)
2010. ápr. 19. 19:37
 5/5 anonim ***** válasza:
hali szntem se rágodj ezen ahogy érezd azt ird :) 13/F
2010. ápr. 21. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!