Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek el mondjam neki,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek el mondjam neki, hogy hogy érzek?

Figyelt kérdés
Van egy srác aki nagyon tetszik de nem találkozunk túl gyakran... Egyik ismerősömön keresztül találkoztam vele és azóta is ha találkoztunk mindig csak így hármasba... Néha szoktunk beszélgetni msnen meg ilyenek de ennyi... Viszont lesz egy buli ahol előre láthatólag mindketten ott leszünk... Talán ez az utolsó lehetőségem hogy kettesben beszéljünk. Szerintetek elmondjam neki hogy hogy érzek iránta? Az a baj hogy szerintem ő nem érez így.. Valaki mondta hogy sejti mit akarok tőle de ettől függetlenül nem kezdeményezett.. De nem akarok csak egy barát maradni...
2011. jún. 30. 00:13
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
öhm ha télleg elmondták neki akkor ha kezdeményezel akkor rontasz a helyzeten hagyd egy kicsit nyugodni ezt
2011. jún. 30. 00:16
 2/5 anonim ***** válasza:
voltam hasonló helyzetben, elmondtam neki, visszautasitott de nem bántam meg. fél évig "harcoltam magammal" egyik felem tudta h nem,a másik reménykedett. ha az elején elmondom neki akkor megspórolok elég sok energiát.
2011. jún. 30. 12:03
 3/5 anonim ***** válasza:

Hát hidd el, jobb ezen túlesni, egy-két ilyen, és később már nem reménykedsz feleslegesen, ha nomális, akkor sem lesztek barátok, de te gondolom úgysem szeretnél a barátja lenni, majd max., ha már mással jársz, képzeld, hogy barátok maradtok, és folyton a nőjével látod, meg fogsz bolondulni, én elmondanám a helyedbe. Voltam már hasonló cipőben, kétszer is kezdeményeztem pasinál, hát nem jött be, így utólag baromi nagy mázli, hogy nem kellettem neki...:) Mondd csak el, én is először neten, majd személyesen is túlestem egy ilyen szitun, és még azt mondják, a nők nem lépnek...én léptem, és nem éreztem, magam semmivel sem kevesebbnek miután elküldött.

21/L

2011. jún. 30. 12:23
 4/5 anonim ***** válasza:
Mond el neki, legalább ha el is utasít, akkor nem kell tovább rágódnod ezen. Megértem a helyzetedet, most teljesen ebben a helyzetben vagyok én is...és félek is, mert sokat számít, de hiába rágódnék tovább, tul kell esni az ilyenen:S:)
2011. jún. 30. 23:48
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerelmet semmiféleképpen ne vallj neki!

Mivel hogy buliba mentek Én a helyedben meghívnám egy forró tequliára!(só a köldöködön,feles pohár a melleid közé berakva,majd citrom a szájadban),

De ha tudja hogy tetszel neki és nem lép akkor szerintem feleslegesen ne erőlködj!

Sok sikert!

2011. júl. 3. 06:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!