Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit takar pontosan a férfiaknál? Én nem használom, nem tudom. L
Figyelt kérdés
"JÓL NÉZEL KI"!
Alapjáraton értem a bókot, nem a szövegértelmezéssel van gondom, viszont igazából, hogy ez mit takar a férfiaknál..na azt nem tudom.
Szép vagy, csinos vagy, stb egyértelmű... De ez?
A minap egy srác kb. 10x megjegyezte, hogy "jaj de jól nézel ki..., de amúgy olyan jól nézel ki...,komolyan mondom, hogy jól nézel ki..."
Szóval???
2016. aug. 6. 22:48
2/11 anonim válasza:
Megmártaná benned a kékerest. Amelyik férfinak nem jön be egy csinos lány, nő, az meleg vagy aszexuális.
3/11 anonim válasza:
Én akkor mondom lánynak, ha korábban szarul nézett ki vagy észre se vettem és kikupálódott.
Ne vedd dugási szándéknyilatkozatnak, csak köszönd meg.
4/11 A kérdező kommentje:
#3 Pedig a szándékból (is) mondta.
Csak ugye én nem használom ezt a bókolást, ő meg mindig ezt használja szinte.
2016. aug. 6. 23:28
5/11 anonim válasza:
Akkor lehet, hogy meg akar dugni, de ettől még tényleg lehet, hogy jól néztél ki.
Tudod, attól, hogy üldözési mániád van, még üldözhetnek :)
6/11 A kérdező kommentje:
Jó hasonlat. :D
2016. aug. 6. 23:32
7/11 WheneverYouWant válasza:
Talán azért ismételgette mert várt valami viszonzást vagy reakciót... Talán csak annyit hogy látszódjon rajtad hogy felfogod hogy bejössze neki. Vagy lehet hogy szeretett volna mást is mondani de csak ez jött ki belőle...
8/11 anonim válasza:
Ez a "tetszel" objektivizált változata. Szerintem ugyanazt jelenti, csak azáltal, hogy nincs benne konkrétan az, hogy ő gondolja így, hanem általában utal arra, hogy vonzó vagy, egy kicsit távolságtartóbb/félénkebb közlésmód.
9/11 anonim válasza:
Tetszel neki. De nagyon sablon, ha csak ezzel tud nyomulni .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!