Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A férfiaknál is van ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiaknál is van ilyen randi visszautasítás vagy csak a nőknél?

Figyelt kérdés

Ismerkedés során mikor nőkkel beszélek sokszor hallom azt hogy indok nélkül történt az elutasítás. Tehát semmi rosszat nem tud mondani a fiúra csak egyszerűen nem, viszont a férfi mindig akarja a dolgot.

Egyáltalán pasik szoktak utasítani vissza randin nőket, mert eddig nem nagyon hallottam pláne ilyen indok nélküli visszautasításokat

2015. nov. 30. 21:15
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát én még sosem utasítottam vissza senkit, de biztosan előfordult már ilyen.
2015. nov. 30. 21:21
 2/6 anonim ***** válasza:
Velem már volt, hogy visszautasítottam egy lányt. Teljesen normális, rendes lány volt, de valahogy nem jött be nekem.
2015. nov. 30. 21:28
 3/6 anonim ***** válasza:
Épp most hétvégén utasítottam vissza egy csajt, de hát az tonna-donna volt, az ilyen nálam nem játszik...
2015. nov. 30. 21:28
 4/6 MolotovPunk ***** válasza:
Én is utasítottam már vissza csajt.Előfordult.
2015. nov. 30. 21:47
 5/6 anonim ***** válasza:

Velem is előfordult már.

Nyilván nem tetszik minden férfinak, minden nő. Vagy éppen kapcsolatban van.

2015. nov. 30. 22:09
 6/6 anonim válasza:

Egy randi még nem jelent igazán semmit. Egy találkozó, amiből egy fiúnak valahogy a társadalmi nézetek alapján még mindig elfogadottabb, ha mondjuk egy héten kettő is van, de egy lánynál az olyan lúzerkedős, mindenképp akarok valakit beállítódást von maga után.

Persze ez csak egy sztereotípia, alapja nincsen.

Épp olyan sztereotípia, hogy egy pasi mindig akarja, vagy nem tud megállni.

Velem személy szerint már olyan is volt, hogy a lány keze már a boxeremben volt, amikor azt mondtam, hogy én most ezt nem szeretném. Van ilyen is.

(Csak általában fiúk kérdek randit, a lányok meg elfogadják vagy elutasítják. Egy fiú akkor már eleve nem is kér randit, ha felejtős)

2015. dec. 9. 01:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!