Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszautasítottam egy bombacsajt. Jól tettem?
Pár hónapja találkoztam egy lánnyal, aki magasan 10/10.
Arc, alak minden perfekt. Minden hím bámulja. Engem vagy egy hónapig észre sem vett, nem is nézett felém, csak egy-két ilyen jólfésült "gyúrós majommal" beszélgetett. Pár hete vettem észre, hogy többször felém néz, majd úgy adódott, hogy beszéltünk párszor és aztán egyszercsak megkérdezte, hogy nem lenne e kedvem elmenni vele valahová. Én erre kamuztam, hogy nemrég lett vége egy kapcsolatomnak és most nem szeretnék még randizni. De igazából a sértődöttség válaszolt belőlem, mert hosszú hetekig átnézett rajtam. Pár napra rá megkérdezte, hogy nem gondoltam e meg magam, én tartottam magam az első válaszomhoz. Úgy vagyok vele, hogy nekem fontos a büszkeségem és nem szeretem, ha "nincs ló jó a szamár" is dolgot. Igazam van nem? Mit gondoltok?
jól tetted!
amúgy van pénzed? lehet hogy meg tudta...
de, igazad van
amúgy meg kabbe, amiért: "Arc, alak" = "minden"
1. Nem vagyok "pénzes"
2. ?
Azt mondom, hogy akaratlanul is jól csináltad :)
Megszokta, hogy mindenkit megkaphat, és erős az érzésem, hogy azért kérdezett, mert te nem zümmögtél körülötte a többi léggyel.
Lehet az ő esetében tévedek (beszélgess vele azért konzekvenciákat mindig abból vonj le) de tapasztalatom szerint 10-ből 9x erről van szó. rád azért figyel, mert nem estél hasra tőle.
(tudod, k- val mint a királnővel, királynővel mint a k-val.)
Ha 10/10-es csaj, akkor te valóban szamár vagy, hogy nem látod, hogy mikor akar valóban egy nő. :p
Ha annyira jó nő, akkor ő nem tart csacsit, max arab telivért cseréli le egy mustángra. :D
Túllihegted a kérdést, az a véleményem. A saját komplexusodat vetítetted ki rá. Inkább ki kellett volna deríteni miért figyelt fel rád, hátha van benned valami olyasmi amit erősítesz magadban akár még csajozógép is lehetsz :D
"A saját komplexusodat vetítetted ki rá. Inkább ki kellett volna deríteni miért figyelt fel rád"
Ez leírta azt,amire én is gondoltam.
Azokkal a srácokkal dumált.
És össze is jött velük?
Nem,pedig ha tényleg annyira tökély,akkor biztos nem lett volna visszautasítva.
Lehet,hogy nem is akart tőlük semmit sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!