Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Visszautasítottam egy bombacsa...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Visszautasítottam egy bombacsajt. Jól tettem?

Figyelt kérdés

Pár hónapja találkoztam egy lánnyal, aki magasan 10/10.

Arc, alak minden perfekt. Minden hím bámulja. Engem vagy egy hónapig észre sem vett, nem is nézett felém, csak egy-két ilyen jólfésült "gyúrós majommal" beszélgetett. Pár hete vettem észre, hogy többször felém néz, majd úgy adódott, hogy beszéltünk párszor és aztán egyszercsak megkérdezte, hogy nem lenne e kedvem elmenni vele valahová. Én erre kamuztam, hogy nemrég lett vége egy kapcsolatomnak és most nem szeretnék még randizni. De igazából a sértődöttség válaszolt belőlem, mert hosszú hetekig átnézett rajtam. Pár napra rá megkérdezte, hogy nem gondoltam e meg magam, én tartottam magam az első válaszomhoz. Úgy vagyok vele, hogy nekem fontos a büszkeségem és nem szeretem, ha "nincs ló jó a szamár" is dolgot. Igazam van nem? Mit gondoltok?

2014. aug. 1. 20:40
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
hmmmm, hát lehet ott pillanatnyilag jó döntés volt,, aztán meg franc tudja. Lehet hosszú távon is, de lehet hogy feleselgess volt.
2014. aug. 3. 20:40
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

Jó nagy hülye vagy. Még ha igazad is van a ló nincs jó a szamár dologgal is, akkor is legalább dugtad volna meg, aztán ennyi.

Amúgy lehet,(sőt szerintem valószínűbb) hogy csak felnyílt a szeme a gyúrós hülyegyerek után, és egy normális sráccal akart lenni. Előbb utóbb az összes lány rájön arra, hogy az izom meg a BMW nem minden. Szerintem hiba volt elhajtani.

2014. aug. 3. 20:53
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy veled szerette volna embertelenül féltékennyé tenni valamelyik 10/10-es proteinmalacát. Esetleg akart már álló dákót is látni, nem tudom.
2014. aug. 4. 00:39
 24/24 anonim ***** válasza:

Lehet,hogy csak a jegyzeteid kellettek neki :D

Amúgy azóta sikerült megk**ni?

2015. szept. 23. 17:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!