Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányook/nők, akik ismerkdtek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányook/nők, akik ismerkdtek már külföldi férfival?

Figyelt kérdés

Ti is észrevettétek, hogy teljesen más mentalitásúak, mint a magyar férfiak?

Éltem már pár országban és azt kell mondjam, hogy kb. a magyar pasik az utolsó helyen vannak udvarlás és miden más tekintetben.

Tőlük nem lehet azt hallani, hogy a nők kur-vák, minden nőnek csak a pénzes pasik kellenek és társai.

2016. aug. 6. 16:30
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
0%

38-as

Én is jártam már sok helyen külföldön és mindössze annyi általános megállapítást tudtam tenni, hogy kint valamivel tisztelettudóbbak a nők(talán mert én voltam "az idegen"), de semmi egyebet. Széles volt a skála mindenféle téren.

Viszont volt egy dolog, ami elég jellegzetes, de ezt Magyrországon tapasztaltam meg és nagyon meglepett. Az itt élő muszlim lányok valóban sokkal tisztességesebbek. Tényleg nem dobják oda magukat, nem győzi meg őket sem a duma, sem a pénz. Ez nagyon meglepett, mert alapvetően utáltam a muszlimokat, noha akiket ismerek, elég szerények, de a nők ilyen tartása, amit következetesen mindnél tapasztaltam, ledöbbentett.

2016. aug. 6. 19:02
 22/24 anonim ***** válasza:
0%
39-es. Az én külföldi bnőm is muszlim volt :) Valóban van abban valami amit mondasz!
2016. aug. 6. 19:23
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
Mentor vagyok az egyetemen,úgy,hogy volt alkalmam külföldi körökben forogni.Elmondhatom,hogy magyarban is,nem magyarban van ilyen is,olyan is.Pont,hogy külföldinél nehezebb olyat találni,aki nem csak meghúzni akar,mert még Európán belül is lehetnek nem kis eltérések és nem kevés idő,mire beletanul az ember.Viszont eddig azt tapasztaltam a muszlimok többségénél,hogy akkor is sokkal kedvesebbek,ha tényleg nem akarnak semmit.Nekik nem akkora dolog megkérdezni,hogy mi van veled,hogy vagy,hogy boldogulsz,stb. Legtöbb magyar mentortársamból ezeket úgy kellett kihúzni harapófogóval.
2016. aug. 6. 20:45
 24/24 anonim ***** válasza:
74%

Én amondó vagyok, hogy minden országban vannak suttyók, bunkók, olyanok, akik csak szexet akarnak, kedvesek, normálisak stb stb. De volt szerencsém 1 évet külföldön élni, meg voltam már pár országban és az feltűnő volt, hogy jóval udvariasabbak voltak, kedvesebbek, figyelmesebbek.

Egy szájából sem hallottam ilyen minősíthetetlen, gusztustalan és szánalmas megnyilvánulást és szavakat, mint amit itt 1-2 válaszadó adott. Gyomorforgató, hogy hogy lehet így beszélni ismeretlen emberekkel, csak azért mert a kérdése bántja a kis egojukat.. Pont erről beszélt a kérdező is! Hogy itt az ékes példája annak, hogy mi az a tipikus magyar mentalitás. De ez nem csak a férfiakra jellemző, hanem általánosságban az emberekre! Rengeteg a gonosz, irigy, kétszínű ember itthon. Mindenben csak a rosszat látják, mindenkit és mindent csak utálni tudnak. Fúúj külföldiek, fújj ezek, fújj azok, ha 1 rossz szavad van valami olyanról, amit ők szeretnek, akkor máris támadnak stb stb. Persze nem mindegyik ilyen, de jóval magasabb ez a szám, mint kéne. Nem kell messze menni, például Erdély, érdekes ők is magyarok, de ég és a föld. Életemben nem láttam még ilyen kedves, segítőkész, udvarias embereket. Nem idegbetegek az emberek, nem csak a szemedbe adják elő a szépet, majd a hátad mögött szidnak. 10 férfiból 11 engedett előre kb mindenhol. Már én éreztem magam hülyén és én voltam zavarban, mert nem ehhez voltam szokva. Na mindegy, kicsit elkanyarodtam a témától, de jogos a kérdező felvetése, nem alap nélkül mondjuk, nyilván a férfiak által ezeket tapasztaljuk meg.

És nem, én sem kötözködésből vagy bántásból mondtam, egyszerűen én ezt éltem meg, ezt tapasztaltam, ennyi. Szerencsére azért itthon is vannak normális férfiak, csak külföldön valahogy többel találkoztam.

2016. aug. 6. 23:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!