Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányook/nők, akik ismerkdtek már külföldi férfival?
Ti is észrevettétek, hogy teljesen más mentalitásúak, mint a magyar férfiak?
Éltem már pár országban és azt kell mondjam, hogy kb. a magyar pasik az utolsó helyen vannak udvarlás és miden más tekintetben.
Tőlük nem lehet azt hallani, hogy a nők kur-vák, minden nőnek csak a pénzes pasik kellenek és társai.
"PErsze majd ha valóban mész külföldre és nem csak pár napra, ahol jól meg akarnak qrni, mint az új jövevényt, akkor megmutatják a foguk fehérjét."
Szerintem tanulj meg szöveget értelmezni, éltem már nem egy országban. Tehát tapasztalatból írom azt, amit.
Franciaországban és Németországban is mindig előreengedtek a pasik. Sőt, ha látták, hogy valami nehezet cipelek nem egyszer megkérdezték, hogy segítsenek-e. Én itthon ilyet nem tapasztaltam. A minap is majdnem megszakadtam a szatyrokkal az utcán és tömegesen mentek el mellettem a tápos "izomagyak"...
Persze most nagy büszkén kiállhattok magatok és férfitársaitok mellett is, de felesleges, mert egyszerűen átlagon aluli a jó modorotok, ami a kommentekből gyönyörűen látszik is.
Te tényleg nagy arc vagy :)
Szóval odaát soha nem mentek el melletted az izomagyak, itt viszont soha nem segítetttek neked, de te feljogosítva érzed magad a mi általános kritikánkra, mert ez reprezentatív felmérés volt.
Utána fogtad magad, mint John McClane a Die Hard 3-ban az "utálom a ni.ggereket" táblával a nyakában Harlem közepén, és házhoz jössz a lófasxért, majd pislogsz, mint a szemafor nagy meglepetten, h van, aki visszaüt :)
Hát tudod, remélem jó segged van, mert hogy nem az eszedért fognak szeretni odaát, az hétszentség.
Hát ha egy átlagot kellene néznek, akkor itthon mondjuk 10 pasiból kettő ha előreengedett...
Azért az rossz arány, ha azt nézzük.
28%-os amúgy neked lételemed a kötözködés?
Lehet véleményt nyilvánítani, de ahogy azt te tetted az bőven színvonalon aluli volt.
Kicsit mintha frusztrált lennél, nem gondolod?
Na, 23-as, csak úriember módjára.
Még percei lehetnek a kérdésnek, szóval őrizzük meg a hidegvért, please.
Kérdező
Nem kell bizonygatod a segged jóságát(!), én is csak a reményemet fejeztem ki, mert jót akarok neked.
Jót akarok és odaát, a Lajtán túl kívánom azt a jót.
Amúgy nem bántásból, de lányoknak szólt a kérdésem!
hát igen, ki minek/kinek érzi magát.
Érdekesmód, nekem semmi bajom nincs a magyar férfiakkal, csak neked, kedves kérdező.
Nem 360 fokban kéne forognod, és lehet itt belföldön is találnál olyat, aki le tud venni a lábadról.
Tudod az, hogy a külföldiek nem ri_bancoznak vagy k_urváznak le nőket (vagy te nem szoktad hallani), nem jelenti azt, hogy nem ezt gondolják.
Nekik nem kell mérgelődniük, türelmesebbek, mert tudják nagyon jól, hogy rájuk fognak hajtani a nők.
Nekem pont az nem tetszik a külföldi férfiakban, ami neked igen.
Túl mézes-mázasok, visszatetsző ahogy végigcsókolnák előttem a földet, aztán ha úgy tartja kedvük kidobnak.
Nem mondják meg egyenesen a szemedbe, hogy mit akarnak, inkább hátulról jönnek.
Szóval nem vagyunk egyformák, hála a Jóistennek! 24L
36-os
Ez blaszfémia!!
Főleg, hogy még logikád is van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!