Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányook/nők, akik ismerkdtek már külföldi férfival?
Ti is észrevettétek, hogy teljesen más mentalitásúak, mint a magyar férfiak?
Éltem már pár országban és azt kell mondjam, hogy kb. a magyar pasik az utolsó helyen vannak udvarlás és miden más tekintetben.
Tőlük nem lehet azt hallani, hogy a nők kur-vák, minden nőnek csak a pénzes pasik kellenek és társai.
16.30...
Én olyan 15 percre saccolom a kérdés maradását.
Sic semper provocateur :)
Egyáltalán nem akarok a kérdésemmel senkit sem provokálni vagy megbántani.
Egy kérdést tettem fel, ha nem tévedek, akkor szerintem azt szabad. :)
Utazásaim során ezt vettem észre és érdekel, hogy másnak mi ezzel kapcsolatban a tapasztalata.
Ezzel a kérdéssel nem a magyar pasikat akartam megbántani, mert biztos köztük is van olyan, aki még tud udvarolni. Csak én mondjuk még nem találkoztam olyannal...
Akinek nem inge, az nem veszi magára ezt a kérdést! ;)
És te nem röhögsz, miközben ezeket leírod?
:)
"Ezzel a kérdéssel nem a magyar pasikat akartam megbántani,"
Egész biztosan így van drágaságom, egész biztosan.
"kb. a magyar pasik az utolsó helyen vannak udvarlás és miden más tekintetben"
Ilyet én is tudok.
"Annyi helyen jártam már a világban, de a magyar nők messze a legönteltebb, pénzéhes riherongyok a bolygón.
Persze akinek nem inge, nem veszi magára"
PErsze majd ha valóban mész külföldre és nem csak pár napra, ahol jól meg akarnak qrni, mint az új jövevényt, akkor megmutatják a foguk fehérjét.
Nyugaton nem fogják kinyitni az ajtót, mi megtesszük. Nem fognak előreengedni, ahogy itt szoktuk. A "barátok" nem ajánlanak fel segítséget, ahogy itt szokás.
És mindez az agyonimádott nagy kultúrnemzeteitek jellemzője: brit, francia, holland, német...
"Tőlük nem lehet azt hallani, hogy a nők kur-vák, minden nőnek csak a pénzes pasik kellenek és társai."
Aha. Szóval ha én élnék a 'gazdag" országban és jönne valami ócska kis liba valahonnan, akit felpróbálnék, akkor biztosan nem adnám a szépet, hogy bejussak a bugyijába, mert az olyan unfair dolog volna.
Valahogy így gondoltad, ugye?
Pér hete egy csaj még az albán pasikat is favorizálta velünk szemben.
Azért ennyire nem menjetek le kutyába, hölgyeim, mert így sincs jó híre a magyarnak sehol sem.
Annyira tudtam, hogy lesz egy ilyen válasz is. :D
Hát igen, "a stílus maga az ember"! Utálom az ehhez hasonló közhelyeket, de ez nagyon igaz itt egy pár emberkére.
Esküszöm, hogy senkit nem akartam ezzel a kérdéssel provokálni, de kezd már kicsit a kérdésem ebbe átmenni. Erről sajnos az ide kommentelő egy-két "kultúrlény" tehet.
Te ugye nem ismered az irónia kifejezést?
Amúgy ja, nagyon-nagyon nevetségessé váltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!