Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » +18/20-as csajok! Köztetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

+18/20-as csajok! Köztetek van olyan, akinek minimális mértékben bejönnek a gizda srácok?

Figyelt kérdés

Ilyen az alkatom (bocsi a minőségért, az előlapi kamera csak 2MP): [link]

Bónusz kérdés: Tippeljétek meg! Szerintetek hány kiló vagyok?

Ha az utcán (meg úgy általában) megláttok egy vékony (nem sportosan vékony!) pasit, mi az ami elsőnek eszetekbe jut? Milyen véleménnyel vagytok róluk?

2016. aug. 4. 23:10
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Stimmel, én vagyok.

De tényleg kezdj el zabálni, mert bajod lesz, ráadásul a mi méreteinket kifejezetten nem szeretik a csajok, szóval a vékonysággal csak tetézed a bajt, noha a kislányok (16-20)közt még a te alkatod elmegy szódával.

2016. aug. 5. 23:08
 22/22 anonim ***** válasza:
Párom 178cm 49kg betegsèg miatt mègis imádom, sose volt vele gondom. Mikor először megláttam kabátban volt lehet ez könnyîtett a kezdeti lendületen, tudtam durván fele akkora mint èn mègis kîvánom mindig.
2016. aug. 8. 22:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!