Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » +18/20-as csajok! Köztetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

+18/20-as csajok! Köztetek van olyan, akinek minimális mértékben bejönnek a gizda srácok?

Figyelt kérdés

Ilyen az alkatom (bocsi a minőségért, az előlapi kamera csak 2MP): [link]

Bónusz kérdés: Tippeljétek meg! Szerintetek hány kiló vagyok?

Ha az utcán (meg úgy általában) megláttok egy vékony (nem sportosan vékony!) pasit, mi az ami elsőnek eszetekbe jut? Milyen véleménnyel vagytok róluk?

2016. aug. 4. 23:10
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Jobb mint a kövér
2016. aug. 4. 23:12
 2/22 anonim ***** válasza:
Te hozzám képest egyenesen kövér vagy. Az ilyen alkatú srácok bejönnek nekik, de amilyen én vagyok, attól rókáznak.
2016. aug. 4. 23:16
 3/22 anonim ***** válasza:
A csajok kedvencei vagytok. Mit akarsz még?
2016. aug. 4. 23:16
 4/22 anonim ***** válasza:
Te nem is vagy bot. Szerintem így kép alapján barátom botabb nálad. Mégse zavar. Nem ezen múlik.
2016. aug. 4. 23:20
 5/22 anonim ***** válasza:

Nekem ilyen alkatom van, csak átmérőben vékonyabb a derekam, a csípő, a mellkasom. Szóval vékonyabbak a csontjaim. Nem vagyok ilyen széles, még kigyúrva sem, mint amilyen te csontig lefogyva.

Sok nőnek abszolút nem tetszik, de van akinek igen, viszont ez ritka.

2016. aug. 4. 23:22
 6/22 anonim ***** válasza:
91%

Vígasztajon, hogy kövérként még rosszabb, ráadásu hamarabb döglünk meg, mint ti.

2016. aug. 4. 23:25
 7/22 anonim ***** válasza:

A probléma csak a szőrzeted lenne, amúgy nekem még pont hogy a kevésbé kidolgozott has+kicsit megmunkált kar jobban bejön.

Nem tudom hány kiló lehetsz, ez függ a magasságodtól is.

2016. aug. 4. 23:25
 8/22 anonim ***** válasza:

Sztem örülj magadnak. Én sokkal masszívabb alkat vagyok(több ajtót és beléptetőkaput egyszerűen kiszakítottam a helyéről lendületből) és ugyan elég durván tudok izmosodni, de zsírosodni is és pl. sosem lesz ilyen vékony bőröm, mint neked.

A te alkatod sokkal jobban szeretik, mint az enyémet, hiába vagyok izmosabb.

2016. aug. 4. 23:44
 9/22 anonim ***** válasza:
50%
Kicsit ha dolgoznál még a kompozíción, akkor jó lenne (kicsit nagyobb mellizmok,hangsúlyosabb vállak,vékonyabb derék)..bár ez így sem rossz..sztem olyan 60-70 kg lehetsz..
2016. aug. 4. 23:45
 10/22 A kérdező kommentje:

#9: Na akkor kapaszkodj meg! 54 kiló vagyok vasággyal.

Így azért már nem is olyan jók a kilátások, igaz? :D

2016. aug. 5. 00:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!