Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
+18/20-as csajok! Köztetek van olyan, akinek minimális mértékben bejönnek a gizda srácok?
Ilyen az alkatom (bocsi a minőségért, az előlapi kamera csak 2MP): [link]
Bónusz kérdés: Tippeljétek meg! Szerintetek hány kiló vagyok?
Ha az utcán (meg úgy általában) megláttok egy vékony (nem sportosan vékony!) pasit, mi az ami elsőnek eszetekbe jut? Milyen véleménnyel vagytok róluk?
Szerintem rohadt jó alakod van :DDD Kb valami ilyesmi az "ideálom".
Nagyon távol állsz a "túl vékony" alkattól. Pont jó vagy :)
22L
Nekem nem tűnsz csontinak, bár lehet, hogy csak csalós a kép, mert 54 kg tényleg elég kevéske, ha nem 150 ceti vagy:D
De nekem amúgy nincs bajom a vékony srácokkal, de a gizda szótól kiráz a hideg.
Én is 170 vagyok, de 75 kg. Mondjuk szélesebb is a vállam és sose lesz ilyen a hasam.
Ha őszinte vagyok, nem szívesen cserélnék veled így sem, noha tudom, hogy 10-ből 8 lány inkább téged választana.
#16: Talán úgy lehet, hogy magasabb vagy, mint 170 cm. Rajtam egyébként is szinte egy gramm zsír sincs, csak csont és "gyári izom" vagyok. Ja, és nem véletlen, hogy nem fotóztam le a lábamat... :-/
Így már gondolom jobban érthető.
Figyu, 54kg-ban nem sok izom lesz, ezt komolyan mondom.
Egyszer fogytam le én is 53 kilóig, de szó szerint körbe át lehetett fogni felkarcsontomat.
Az nagyon durva volt és aggódtak miattam.
Azóta 75kg vagyok, de edzek, futok, súlyzózok és masszív izmaim lettek néhol, de még így is inkább csak átlagos vagyok. Muszáj lenne zabálnod és sportolnod, mert erősen befigyel a vitaminhiány, ha így folytatod.
Pl. tudtad, hogy rendes mennyiségű testzsír nélkül nem működik a hormontermelés és az immunrendszer?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!