Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mért nem találok olyan lányt aki egy minimális szinten is érdeklődne irántam?
Ne mondjátok már azt, hogy nem "vagy az esetem"! Főleg ne egy sima fénykép alapján. Most is elég hosszú idő után végre rámír itt egy lány egy előzőleg feltett kérdésre adott hozzászólásom után, 3 mondatot váltottunk, küldök egy képet, erre nem vagy az esetem...Oké
Most már több mint 2 éve társkeresőzőm de visszautasításon kívül semmit nem kapok válaszként. Nehogy azt mondjátok már h több száz nőnek írt levél után sem vagyok senkinek az esete legalább annyira, h egy randira eljöjjön néminemű beszélgetés után?!!! Ez nonszensz, komolyan mondom.
De erre a kérdésre milyen választ vársz? Mi nem látunk képen, és nem is tudunk a jellemedről semmit. Szóval a legjobb amit kaphatsz hogy : nem tudom.
Mindenesetre dícséretes hogy próbálkozol, és nem adod fel, szerintem alapvetően ez a kulcsa, de ha ennyi elutasítást kaptál akkor ott valami más is van a dologban szerintem nem csak a külsőd.
Ez van...
Egy hihetetlen mocskos felszínes világban élünk ahol a belső értékek nem érnek semmit
Csak a külső számít semmi más,a nők csak azt képesek szeretni.Ha menthetetlenül ronda vagy akkor öltözz igényesen vagy válassz magadnak egy extrém frizurát,talán az bejön nekik.Ha ez sem segít akkor próbáld meg pénzzel magadhoz láncolni egy lányt vagy adj lejjebb az igényedből,mert gondolom nem akármilyen csajok kellenek,bár az átlagos lányok is eléggé válogatósak
Valamit eszelj ki,ne itt kérj tanácsokat,magadtól kell rájönnöd a dolgokra
Ez hülyeség, hogy társkeresőn egy szál kép alapján megmondják, hogy milyen vagy. élőben teljesen másmilyen lehetsz.
és az is hülyeség, hogy társkeresőn az írásod alapján messzemenő következtetéseket vonnak le.
szerintem nem benned van a hiba, hanem felszínesség. azt hiszik, ezek alapján már ismernek. és valószínű sok a kamu társkereső.
amúgy ha az a nő írt rád most, akire én is gondolok, akkor ne csodálkozz, ő nagyon felszínes! kb. 3, éjfél után elküldött üzenet alapján már azt hiszi, engem is ismer.
Köszönöm az eddigi hozzászólásokat!
Az "élőben"-ről annyit, h 30 felé már nem annyira ér rá az emberélőben ismerkedni, sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!