Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mért nem találok olyan lányt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mért nem találok olyan lányt aki egy minimális szinten is érdeklődne irántam?

Figyelt kérdés

Ne mondjátok már azt, hogy nem "vagy az esetem"! Főleg ne egy sima fénykép alapján. Most is elég hosszú idő után végre rámír itt egy lány egy előzőleg feltett kérdésre adott hozzászólásom után, 3 mondatot váltottunk, küldök egy képet, erre nem vagy az esetem...Oké

Most már több mint 2 éve társkeresőzőm de visszautasításon kívül semmit nem kapok válaszként. Nehogy azt mondjátok már h több száz nőnek írt levél után sem vagyok senkinek az esete legalább annyira, h egy randira eljöjjön néminemű beszélgetés után?!!! Ez nonszensz, komolyan mondom.

2013. ápr. 25. 00:59
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én sem találtam még soha olyan lányt, aki képes lenne elfogadni az én undorító és ocsmány külsőm.
2013. ápr. 25. 09:52
 12/16 anonim ***** válasza:
Ez van, ezt kell szeretni.
2013. ápr. 25. 10:47
 13/16 anonim ***** válasza:
Én meg több száz éve mondom, hogy nincs értelme társkeresőzni 30 éves kor alatt. Gondolod, hogy a jó 20-on éves csajok majd pont társkeresőzni fognak, ott max az egójukat növelik, közben meg kiröhögnek.
2013. ápr. 28. 07:56
 14/16 anonim ***** válasza:
Mert nem nézel ki elég jól.
2013. ápr. 28. 08:25
 15/16 anonim ***** válasza:

1) ne "jó" fotót küldj magadról, legalábbis amit te annak gondolsz, hanem legyen rajta az autód és/vagy házad, és legyen rajtad valami igazán márkás ruha, KÜLSŐSÉG!

2) 35 alatt ne is akarj neten ismerkedni, oda csak a lelki nyomorék csajok regisztrálnak, aki maga sem tudja mit akar, vagy hihetetlen magas elvárásokkal, vagy valami otthonülős szerencsétlenség egy 300 fős putriban vagy hát a 160 cm cm magasság 90 kilóval nem a legszebb kombináció

2013. ápr. 28. 11:58
 16/16 A kérdező kommentje:

Hát eléggé kiábrándító már ez az egész helyzet, már a képeken is változtattam, igyekszem mindenkihez személyhez szóló lenni, amennyire csak lehetséges... De tényleg az lesz a baj, h vagy a szövegem nem jó, vagy ezek csak ego növelésre, unalomból, vagy maguk sem tudják miért vannak fent.

Való élet azért felejtős kicsit most, mert nem igazán szoktam ráérni, meg sokszor kedvem sincs bulizni, inkább pihenésre vágynék. Barátok sajnos nem igazán vannak, inkább ismerősnek mondanám mind. Velük nem megyek általában olyan helyre (ha néha megyek is), ahol ismerkedni lehetne.

Szar dolog felnőttnek lenni úgy, ha nincsenek igazi barátaid, vagy legalább egy valaki, aki hazavár... :/

2013. ápr. 28. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!