Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk mi a véleményetek egy lányról akinek még 20 évesen nem volt barátja? Ez mit mond nektek?
Figyelt kérdés
Érdekelne egy ilyen lány ,úgy értem,hogy van valami "hódítási" vágy,hogy ti legyetek neki az első? Barátnőmtől mindig kérdezgeti és utal rá a fiú akivel ismerkedik,hogy még nem volt neki barátja stb. és érdekelne ,hogy miért. :)
Szerénykének tartanátok?
2016. aug. 4. 09:50
11/12 anonim válasza:
Egyértelmű. Nőként az, hogy nem volt senkid még és ráadásul még nem is nézel ki rosszul egy hatalmas előny és érték. Főleg ebben a koroszályban már. Olyan ez mintha egy gyümölcsfán ami tele van túlérett, jégvert, rothadt gyümölcsel találnál egy szép érett jó darabot. Csak ugye ti vagytok a gyümölcs a fán. Férfi részről rosszabb ez. Nekem kell megtalálnom azt a tetves gyümölcsfát, de egyenlőre még ilyen gyümölcsöst sem láttam, nem, hogy fát. Férfiként nem volt senkid ebben a korban szinte azt sem tudod, hogy mit kell csinálni a fa környékén.
12/12 anonim válasza:
nekem is 19 évesen volt először barátom, zárkózott vagyok én is :) és az igazit kerestem. azt hazudtam hogy előtte volt már egy pasim, és kamu képeket is küldtem a srácról. utólag nagyoooooon bánom, mert örült volna h 1. én meg behazudtam, hogy ne legyek "gáz".
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!