Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hülye ötlet 20 évesen társkeresőre regisztrálni hosszútávú kapcsolat reményében?
Szia! 22 éves lány vagyok. Kb 2-2,5 éve keresek párt társkeresőn, bár sokszor le-fel regisztráltam, amikor esetleg volt valakim, vagy amikor elment a kedvem. Mostanra is úgy csinálom, hogy nem feltétlenül van fent publikus képem, aki szimpatikus, azzal képet cserélek. Egy klassz képre sokan beizgulnak. Mellesleg az is szerencsés, ha a fazont lenyomozod iwiwen, mert nagyon sok foglalt pasi "egyedülállóként" párt keres. Ha van elég infó, iwiwen megtalálhatod, sokminden kiderül: családi állapot, hobbi, ilyesmi. Mert sok valótlanságot is állítanak magukról. Szerintem se ismerkedj vakon, képet kérj, és nagyon privát infót ne adj ki magadról.
Nem reménytelen, de körültekintés szükséges. Ja, és aki
évek óta fent van az adott oldalon, az gyanús...
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!