Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hülye ötlet 20 évesen társkere...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hülye ötlet 20 évesen társkeresőre regisztrálni hosszútávú kapcsolat reményében?

Figyelt kérdés
lány vagyok
2010. ápr. 17. 16:40
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Ha nem társkereső,akkor most nem lenne az én gyönyörű lányom és az alfahím párom ! :) Általában azoknak a fiúknak se nagyon volt még kapcsolatuk, akik ott keresik a nagy Őt. Csak nyilvános helyeken szabad férfiakkal találkozni,ahol sokan vannak és első alkalommal ne maradj vele kettesben semmi esetre se. Én vagy 50 sráccal taliztam,mire jött az igazi. Vigyázz velük,némelyik őrült, általában netfüggők, vagy csak szexre mennek, de van 1-2 normális is. Ki kell fogni.
2010. ápr. 17. 17:57
 12/23 anonim ***** válasza:

Hát akik csak szexet akarnak.Meg ilyen 30-40 éves unatkozó bácsik:D

De kilehet őket szürni szóval ez nem gond szerintem.

2010. ápr. 17. 17:58
 13/23 anonim ***** válasza:
Ha nem lenne társkereső. előző voltam
2010. ápr. 17. 17:59
 14/23 anonim ***** válasza:

17:57 Én akkor a normálisak között vagyok.De igazad van.

Amúgy én direkt nyilvános helyen találkozok.Nehogy benne legyen a félsz....

17:58-as voltam.

2010. ápr. 17. 17:59
 15/23 anonim ***** válasza:
17:57-ES VAGYOK. Volt olyan srás, aki borzasztóan nézett ki, tele volt sebhelyekkel ,érfelvágásokkal ,ragyákkal, szájáig kilógó orrszőr, saját magának lenyírt haj kilógó hajszálak, sitten volt, munkanélküli volt, nme volt pénze telóra, nekem kellett felhívnom, majd amikor taliztunk még ő csúnyázott, asszonyosozott,dagadtozott le engem,pedig Ő tényleg egy hányás volt. Ezeknek a vélemányére ne adj! Ja,vakrandi tilos! Azokban mindig csalódtam.
2010. ápr. 17. 18:07
 16/23 anonim ***** válasza:
Hát őszintén, én mint fiú hiába vagyok normális semmi perverzióm nincs senki nem ír, ha ráírok le se .... Amúgy tényleg lány ismerőseimtől hallottam, hogy sok a hülye perverz. Ritka akivel érdemes összelenni.
2010. ápr. 17. 18:11
 17/23 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsokat! :) Hát én mindenképp csak olyannal találkoznék, akit már megismertem valamennyire az interneten keresztül, meg persze akiről van fent kép is.
2010. ápr. 17. 18:12
 18/23 anonim ***** válasza:

Én is regeltem nem rég, nem vagyok sem perverz, sem beteg, van rendes munkám, írtam eddig 6 lánynak, de tényleg le se... Bulikban pedig már nem szeretek ismerkedni, sokat csalódtam az ott megismert lányokban...

23

2010. ápr. 17. 18:35
 19/23 anonim ***** válasza:

Szia!

Én és a párom egy netes társkeresőn (love.hu) akadtunk össze, 20 évesek vagyunk mindketten. :) Tény, hogy egy nap kb 30 levelem érkezett, a legtöbbje abszolút komolyatalan és/vagy öreg - de azért betegnek nem mondanám őket. Nagyon gondosan válogasd meg fotók, és adatlap alapján, hogy kivel állsz le, és hajrá! Ne engedd lejjebb az igényeidet. :)

Az egyetlen, akivel levelet váltottam az a mostani barátom volt, a többi százakármennyi meg nem érdekelt. 3 hónapig MSNen barátkoztunk, és egyikünk se erőltette a találkát meg a randit. Utána pár napot kettesben töltöttünk, és szuper volt. :)

21/L

2010. ápr. 17. 18:39
 20/23 anonim ***** válasza:
Hol laksz drága kérdező? 18F
2010. ápr. 17. 18:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!