Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi azt mondja, hogy csak hétköznap jó neki találkozni, mert hétvégén pörög valamerre vagy hazautazik vidékre? Vélemény?
Nézd, én is gyanakodnék, hogy valami nem stimmel, főleg hogy az apja vérére hivatkozik, de csak az időhiány nekem még nem ok a gyanakvásra. Lepontoztatok, és értem is, hogy miért tettétek, amikor nekem nagyon sűrű időszakom volt, és tényleg nem volt időm semmi ilyet leszervezni, rám is azt hitték, hogy csak kifogásokat gyártok és hazudok, pedig nem így volt, megértem a bizalmatlanságot, de azért nekem akkor nem esett jól, mert akárhogy szerettem volna időt szakítani, képtelen voltam rá, minden összejött, én pedig szép lassan kimerültem, de nem volt megállás. Aztán az az időszak elmúlt, aki akkor hazugnak gondolt, nem várta meg, nem is érdekel, az ő bajuk, ilyenekre nincs szükségem. Az igaz barátaim minden esetre nem maradtak el mellőlem, csak mert éppen úgy hozta az élet. Talán ezért van belőlük kevés. Az emberek többsége rohan, mindent akar és azonnal, és nem várnak egymásra.
Persze, aki arra hivatkozik, hogy hajtja a vére, arra nem biztos, hogy érdemes várni, de ha ez nem lett volna leírva így, akkor csak annyit mondanék, hogy türelmetlen vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!