Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy férfi azt mondja, hogy csak hétköznap jó neki találkozni, mert hétvégén pörög valamerre vagy hazautazik vidékre? Vélemény?
Figyelt kérdés
2016. júl. 28. 14:17
11/31 anonim válasza:
Ne viccelj mar. Kozepkoruak vagytok, es porogni megy a haverokkal vagy az anyjahoz par hetes kapcsolatban? Biztosan hazudik.
12/31 A kérdező kommentje:
Még nem vagyok kapcsolatban, csak ismerkedünk, randizunk.
2016. júl. 28. 14:26
13/31 A kérdező kommentje:
Amúgy miért gondoljatok, hogy hazudik és miben?
2016. júl. 28. 14:26
14/31 anonim válasza:
TE miért gondolod hogy nem mond igazat?
15/31 A kérdező kommentje:
2-3 hetente megy haza
2016. júl. 28. 14:27
16/31 A kérdező kommentje:
hát, nekem ez a hétvége nem jó gyanús...mintha vidéken lenne csaja és pesten meg hétköznap élné világát a csaj mellett... így keltem ki az ágyból, hogy ez bevillant, mint opció
2016. júl. 28. 14:28
17/31 anonim válasza:
Itt valami nem kerek, de legalább érzed te is. Csak hétköznap... jó szöveg. Mik vannak.
18/31 anonim válasza:
Szerintem ez egy 31 eves ferfinal nem normalis, hogy heti tobbszor haverokkal szorakozik ,meg majdnem minden heten bulizik. 20-25 eves korban elfogadott ,de en ugy gondolom ,hogy komolytalan,nem vesz komolyan.
19/31 anonim válasza:
Aki 33 évesen pörögni akar, azzal nem lesz se család, se hűség. Te is 30+ éves vagy, lehetne több eszed.
20/31 A kérdező kommentje:
Pedig előttem volt 4 éves kapcsija, bár azt a lányt is megcsalta, azt mondta. Azt mondta, hogy nem nagyon volt olyan nő az életében, akit nem, merthogy apja vérét örökölte :/ Bár azt is hozzátette, hogy utólagosan mindet megbánta... :/ Gondolom úgy bánta meg, ahogy én szoktam, ha esetleg becsiccsentek :))) Szóval sehogy
2016. júl. 28. 14:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!