Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha egy férfi azt mondja, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy férfi azt mondja, hogy csak hétköznap jó neki találkozni, mert hétvégén pörög valamerre vagy hazautazik vidékre? Vélemény?

Figyelt kérdés

2016. júl. 28. 14:17
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem hétvégente kezelgeti az exét vagy valaki mást. Itt valami nem kerek.
2016. júl. 28. 14:58
 22/31 Noren1989 ***** válasza:
95%

"Az apja vérét örökölte".

Beszarás. Bocsi, de ezt komolyan beveszed? Vidéken van másik csaja, te meg jó lennél lassan hétköznapokra. Esetleg, ha gyorsan összeköltöztök, avanzsálhatsz takarítónővé is.

26/F

2016. júl. 28. 15:01
 23/31 anonim ***** válasza:
Csak szólok, hogy van ilyen, hogy valakinek csak a hétköznap jó. Én is pont így vagyok vele, egyik hétvége a gyerekeké, a másik a páromé, így randizni én is csak hétköznap tudok :-P
2016. júl. 28. 15:05
 24/31 anonim ***** válasza:

Kérdezd már meg tőle, hogy hol látott olyan kapcsolatot, ahol csak hétköznap találkoznak?

Neked meg jöjjön meg az eszed, és felejtsd el ezt a pasit, mert te fogsz rosszul járni, nem ő!

2016. júl. 28. 15:06
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
Komolyan ne tervezz vele szerintem, bőven elég jelet kaptál már most arra, hogy nem egy megbízható jellem.
2016. júl. 28. 15:27
 26/31 anonim ***** válasza:
0%
Akár hazudhat is, de az is lehet, hogy ez most egy ilyen időszak. Még csak pár hete ismeritek egymást, abból még nem lehet egyértelmű következtetéseket levonni. Nekem is volt olyan időszakom, hogy teljesen be voltam táblázva heteken keresztül, de ez nem maradt így tartósan.
2016. júl. 28. 15:35
 27/31 anonim ***** válasza:
Vagy csak alkalmi szexkapcsolatot keres, vagy több vasat tart egyszerre a tűzben, vagy csak úgy elütné veled az időt néha. Valószínűleg nem feleséget keres benned.
2016. júl. 28. 16:19
 28/31 anonim ***** válasza:
Velem amikor a barátnőm csak hétköznaponta tudott találkozni, akkor kiderült később, hogy van egy férje
2016. júl. 28. 16:53
 29/31 anonim ***** válasza:
nős.
2016. júl. 29. 06:46
 30/31 A kérdező kommentje:
Nem is értem, hogy lehetett neki 4 éves kapcsolata előttem. Bár mondani akármit lehet... :)
2016. júl. 29. 08:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!