Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szerintetek zavarni fogja?
Van egy lány akivel most járok, már többször is randiztunk, volt már csók és ölelkezés, odabújás is. Ma fog feljönni hozzám filmet nézni és szerintem picit előrébb fogunk lépni, nem sexre csak pettingre gondolok. A problémám az, h félmeztelenül még nem látott és a hátam sajnos pattanásos, a mellkasom is egy kicsit :S
Szerintetek nem fogja undorítónak tartani ?
Ha szeret akkor nem:) Volt barátomnak is hasonló gondja volt, de annyira szerettem,hogy mindennel együtt tökéletesnek láttam:P
És ne aggódj, lehetne ennél rosszabb, esztétikai problémád is...
hát ha ilyen sárga piros sebes kivarat pattanások vannak.. engem zavarna..:S de nem tartanálak undorítónak!:)
lehet,hogy ő is pattanásos :D
de szerintem előre is gondolkodhattál volna.. egyébként kend be kifacsart citromlével, majd mosd le.. ez már az 1. használat után kiszárítja, és szebbé teszi.. ;)
Kozmetikushoz fordulj, és hamar elmúlik a probléma.
Szerencsés vagy hogy ez az egy dolog zavar
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!