Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22 év körüli fiúk! Szoktatok izgulni az első randin?
Figyelt kérdés
Ha igen, csak akkor ha tetszik a lány? Észrevehetően izgultok vagy tudjátok leplezni?2016. júl. 28. 00:43
1/8 anonim válasza:
Ha izgulok is ,probalom egybol atforditani flortolesre a dolgot es mind a ketten izgalomba jovunk.
2/8 anonim válasza:
Igen, jobban mint egy vizsgán az egyetemen. Ott legalább lehet tervezni, még egy Randinál vagy hasonló jellegű dolognál nagyon nehéz előre tervezni általában ha el akarok valamit mondani, vagy meg akarok valamit kérdezni akkor a lehetséges válaszoktól/verziókról folyamatábrát készítek fejben, és előre felkészülök.. persze, ez a legtöbb esetben nem működik. Lehet azért mert nem értek az emberekhez.
5/8 anonim válasza:
Ez személyiségfüggő. Az meg eleggé számít, hogy ez már a sokadik első randia, vagy nem, meg az is, hogy mennyi párkapcsolata volt.
Én az első pár első randinál nagyon izgultam, aztán valahogy beleszoktam.
31/f
6/8 anonim válasza:
én izgultam az első/többedik randin, de mindig jól leplezem
23F
7/8 anonim válasza:
Én még 29 évesen is izgulok az első pár randin! :-) Szóval ne aggódj, nem para...
8/8 anonim válasza:
Elsőn mindenki izgul... Kérdés, hogy ezt hogyan dolgozza fel. Nyilván hátrányos, ha valaki ettől szorong, "ráparázik" a randira.
Mindkét félen múlik, hogy a hangulat ne legyen kínos... Egy-egy poén kizökkenthet ebből au állapotból, és oldottá teheti a hangulatot :)
Én mindenképp ajánlom az Első benyomás c. könyvet. Segít abbam, hogy hogyan kelts szompátiát (vagy vonzalmat) amellett, hogy önfeledten önmagadat adhatod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!