Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tényleg észrevehető? Kiszúrját...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg észrevehető? Kiszúrjátok lányok? Mennyire fontos? Önbizalom-pontosan milyen is?

Figyelt kérdés

MOst olvastam itt.Egy lány írta a srácnak,hogy legyen önbizalma,mert akinek nincs azt hamar kiszúrják alányok és elkerülik.Más a járása,másként beszélget,gesztikulál.

Rossz a kisugárzása. Ez igaz?

Mert ezek szerint semmire sincs esélyme..

Leírnátok mit és miből vesztek észre,mik a jelek!

Milyen az a srác,miyen a viselekdése akinek nincs önbizalma és miylen az akinek van?

Mit néztek,mi számít ismerkedésnél?

HA lehet 20 felettiek is válaszoljanak-ők korben jobban illenek hozzám.

2010. ápr. 17. 10:21
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Volt egy nagyon jó barátom, hát szegény senkihez nem mert odamenni... aMivel őt megtudtam győzni az az, hogy elmentem vele olyan helyre ahol nem ismer sok embert, és közöltem vele hogy az első lányhoz aki megtetszik neki oda megy. Gondolj bele...mi a legrosszabb ami történhet? Hogy aztmondja nem? van ilyen. majd a következő nem fogja. Semmit nem vesztessz vele, önbecsülésedet sem kéne, ezt csak te fogod fel így. Tudod a lányok hogy állnak hozzá? Odajön hozzám egy srác, megkérdezi hogy megiszunk-e valamit, ha bármiért úgy érzem hogy nem, megmondom neki, és egész egyszerűen utánna el is felejtem. Tévhit hogy egész este rajtad röhögnek a barátnőivel... Egész egyszerű: ha bejössz beszélünk, ha nem, megsem történtnek nyilvánítjuk. Az olyan embereken szoktunk röhögni maximum akinek 20x elmondtam h bocsi, de nem, van párom, és 21x is odajön hde légyszimár...az tolakodó, és idegesítő. Szerintem aranyos ha egy srác félénken megy oda egy lányhoz kérdezni, legalább rá vette magát hogy odajöjjön :)
2010. ápr. 17. 11:58
 12/17 A kérdező kommentje:

10:44-es tapasztalt barátom

Nekem az első lépés elég nehéz-

ha így közelítem tényleg jobban néz ki az egész.

nem tartom kizértnak,hogy egyszer kipróbálom.

Tuti ott fogok gondolkodni,hogy mi legy,ismerem mgam.

De fontolóra veszem az ötleted.Már csak olyan helyre kellene menem ahol lányok is vannak.

Ne gondoljak semmire,anyi inden fut át az ember fején.

Elégjó lenék neki?Vajon milyen típus jön be nkei?

Nem náz idiótának?

és ha kiröhögnek???(mék akkor is ha csak magukban)

11:58

tényleg ennyire nem fogllakoznak ezzel alányok?

Engem mag zavarn ha a lány tovább monadná valami ismerősnek,hogy próbálkoztam nál valami gyatrasággal és égő volt. Ezt elkerülném.

Mennyek oda,hogy szia igyunk meg valamit?

Elég sablonos viszont normális.,egyszerű.

Egyenes,nincs benne semmi trükk. Lehet,hogy ez a abaj vele?

Hallják is eleget,nem? Foglalkoznak még az ilyemivel?

Most őszintén,odalép hozzád az utcán egy ismeretle,hogy igynk meg valamit és sétálunk valamerre ,mert szeretnlek megismerni -ebbe hányan mennének bele?

Szerintem a legtöbb lány nyélből nemet mond.

Attól félünk,hogy hülyét csinálunk magunkból!

2010. ápr. 17. 12:29
 13/17 anonim ***** válasza:

"nem tartom kizértnak,hogy egyszer kipróbálom."

Az "egyszer" legyen egyenlő az első adandó alkalommal. A "majd legközelebb" és hasonlók ugyanis végtelen ciklust eredményeznek, örök halogatással, amiből sose lesz semmi.

"Már csak olyan helyre kellene menem ahol lányok is vannak."

Ha az élőtől nagyon parázol, neten is ismerkedhetsz. Csak előtte mindenképp olvasd el ezt, az első betűtől az utolsóig: [link] (és akkor is olvasd el, ha erre bármilyen okra hivatkozva is azt felelnéd, hogy társkeresővel inkább nem próbálkoznál)

"Ne gondoljak semmire,anyi inden fut át az ember fején.

Elégjó lenék neki?Vajon milyen típus jön be nkei?

Nem náz idiótának?"

Igen, és pont ezzel is veri meg magát az ember. Tudod, hány lányról csúsztam le így életem során, akiket pedig nagyon szerettem volna, és akikkel pedig RENGETEG időt töltöttem együtt, és akikkel RENGETEG lehetőségem lett volna? Legalább ötről, és akkor ezek még csak az emlékezetesebbek; kevésbé emlékezetesből, de szintén fantáziamegmozgatóból számát se tudom, hogy mennyiről. 21 éves koromban lett először barátnőm, és akkor is csak azért, mert a lány szedett fel engem (megjegyzem, ezt cseppet sem szégyellem, mert az eleve egy rendkívül speciális helyzet volt, és az úgy volt jó, ahogy) - mert dettó ugyanilyen voltam addig én is, mint te. Ha teszem fel már 16 éves koromban tudtam volna azt, amit most, egészen máshogy alakultak volna a dolgaim.

Szóval alapvetően neked is ez a két lehetőséged van: vagy megadod magad a félelmednek, ki tudja még hány éven át, és hány lányt szalasztva el, vagy egyszerűen megfosztod az életterétől és nem hagyod kibontakozni oly módon, hogy filózás helyett nyomban cselekszel, amint alkalom adódik.

2010. ápr. 17. 13:47
 14/17 anonim ***** válasza:

11:58-vagyok

tényleg:) HA nem csinálsz valami orbitális baromságot, akkor a maximum az hogy közlöm a barátnőimmel hogy áh odajött hozzám egy srác de nem jött be. Ez egyáltalán nem gáz. Magamból kiindulva én aranyosnak is tartom, hiszen hiába vagyok emancipált, valahogy nekem mégis a fiú kezdeményezzen. Az pedig csak így működik. NEm, nemm ondom azt h az első lány elmegy veled bárhova, lehet a tizedik sem, de lesz olyan aki igen, a többi pedig már aznap este nem emlékszik rád. Utcán nemtudom mennyire működik ez, de nem tartom elképzelhetetlennek....bár ha szégyellős vagy előbb szórakozóhelyeken próbálkozz szerintem, hiszen a tömegbe biztonságban érezheted magad...

Egyébként a netes ismerkedést olvastam valaki írta: hihetetlen de ez sem elvetendő ötlet, csak ne úgy keress hogy egyből nőt keresel... Én a jelenlegi partneremmel is a neten ismerkedtem meg, de először csak mint spanok kimentünk hogy lássuk már egymást hamár ennyit beszélünk...ötödik éve vagyok vele :) éppen ezért merem állítani neked hogy nem gáz odamenni egy nőhöz, nem fog két évig téged cikizni, hiszen 5év alatt azért jópár embert küldtem el... Ha mégis olyan hisztis, agyrém csajt találsz be aki kiröhög az nem érdemel mást csak sáznalmat, és ezt a maximum két barátnpjén kívül midnenki tudni fogja. Ha nem mersz élőben regisztrálj közösségi oldalakra, csethura, ilyesmire, beszélgess,msnezz, hátha összejön valami:)

Sok sikert

2010. ápr. 17. 18:42
 15/17 anonim ***** válasza:

ja, emgint én vagyok

Az "igyunk meg valamit" szerintem tökéletes duma, hiszen az nem szól egyelőre hosszútávra, és azzal nem égeted le magad. Más dolgokkal sokkal könnyebben, hiszen lehet valakinek furcsán hangozhat h elsőre odamész hozzá és elhívod tökömtudja...állatkertbe (bárhozzáteszem ez harmadik randinak kiváló:D ) az "igyunk meg valamit" egy jó kezdeményezés, a folytatás meg rajta múlik, ha elfogadja akkor már mindkettőtökön :)

2010. ápr. 17. 18:45
 16/17 anonim ***** válasza:

Legelso vagyok.Hogy letezik az,hogy nem talaltal olyat amibe belevaghattal volna es nott volna az onbizalmad.Ilyen egyszeruen nincs.Akkor ott valamit nagyon rosszul csinaltal.Neked nagy problemaid vannak a csajozassal.En a helyedben azt tennem,hogy visszagondolnek arra,hogy milyen szituacioban mit csinaltam rosszul.Ha meg egyszer jon az a szituacio(mert jonni fog,ez tuti) akkor mar tudom mit kellett volna tegyek az elozoben es alkalmam lesz majd javitani.Ettol biztos vagyok,hogy noni fog az onbizalmad.Ha meg masodjara is elszurod?Ne aggodj,jon a tobbi lehetoseg.Csak mindig probalj odafigyelni a tetteidre es levonni beloluk a megfelelo konzekvenciat.

19/N.

2010. ápr. 17. 20:30
 17/17 anonim ***** válasza:
Amugy szerintem torekedj arra,hogy minel termeszetesebb legy az ismerkedesnel.Hogy ne mondjal betanult,sablonos szovegeket.Hanem ami elhagyja a szajad az szivbol jojjon.Ezt lehet erezni es a csajok(amelyik normalisabb-mert vannak kivetelek:))ezt ertekelni fogjak.
2010. ápr. 17. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!